logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Getest: Wijncocktail J’Adore Berry Baby


De zomer is nog niet zo sprankelend van zichzelf, maar je kunt ‘m altijd een handje helpen! Special Wines en Winebridge hebben hun krachten namelijk gebundeld om een bruisend nieuw drankje op de markt te brengen: J’adore Berry Baby, een nieuw sparkling festivaldrankje. Het is een wijncocktail met een alcoholpercentage van 5,5%. Het drankje zit in een slank blik van 250 ml, wat je makkelijk mee kunt nemen en vast kunt houden tijdens je activiteiten. Maar: uitgeschonken in een glas met wat ijsklontjes is natuurlijk ook een fantastische manier om hem te drinken. Let’s say cheers to that!

Bruisende wijncocktail

De basis van J’adore Berry Baby is een witte wijn, gemaakt van de Sauvignon en Chardonnay druif. Deze toegankelijke combinatie heeft een frisse zoete touch gekregen door de toevoeging van wilde bessen. De wijncocktail bevat dus geen toegevoegde zoetstoffen, het is 100% gezoet met fruit. En dat proef je! Bij elke slok ervaar je een bruisende smaken van druiven en wilde bessen: een geweldige aanvulling voor jouw magische zomeravonden.

Verkoopinformatie

Dit opmerkelijke festivaldrankje is verkrijgbaar op verschillende festivals waaronder het avontuurlijke Camping Wildeburg, Into the Woods, Amsterdams Verbond, Lepeltje Lepeltje en Guerilla. Het wordt ook geschonken bij diverse beachclubs, grand cafés en uitgaansgelegenheden, waaronder de Supper Club. Special Wines verkoopt het uiteraard ook, samen met nog een aantal wijnwinkels in heel Nederland. In Oostenrijk zal het drankje tijdens het wintersportseizoen in de après ski bars worden geschonken.

Geniet, maar drink met mate. En… geen 18, geen alcohol!


Recensie over J’adore Berry Baby

J’adore Berry Baby is een heerlijke zomerse drank, gebaseerd op een frisse witte wijn. Het is een heel toegankelijk zomerdrankje: je proeft de essentie van de wijn nog wel, maar het is behoorlijk op de achtergrond aanwezig. De sprankelende bruis en de frisse toetsen van bessen zijn veel meer aanwezig. Dit drankje is dus heerlijk genieten voor liefhebbers van een frisse zomercocktail, en niet alleen voor wijnliefhebbers.

Score: 8


Informatie

J’adore Berry Baby
Meer weten? Klik hier.
Adviesprijs: 1.99 euro.

Op zoek naar coole items voor in de keuken?
Amazon.nl | BOL.com | Blokker | Mediamarkt

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.