logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

In volle galop naar Whisper: Start van een hechte vriendschap


Mindscape, Aesir Interactive en Sleeprunner Studios hebben de remaster van Whisper: Start van een Hechte Vriendschap aangekondigd. Deze geliefde game, geïnspireerd door de populaire Stormwind-films en boeken, biedt fans en nieuwe spelers de kans om de wereld van Stormwind opnieuw te ontdekken. Whisper: Start van een Hechte Vriendschap – Remastered zal beschikbaar zijn vanaf 20 juni voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc via Steam.

Over Whisper, de game

Het verhaal van de game volgt het avontuur van Mika, een jong meisje bekend als een paardenfluisteraar, die vriendschap sluit met de majestueuze zwarte hengst Stormwind. Spelers worden meegenomen op een reis door de prachtige wereld van Kaltenbach, bekend uit de filmfranchise en boeken. Om de titel van racekampioen te verdienen, moeten spelers leren hoe ze met Stormwind kunnen omgaan en ervoor zorgen dat hij gezond en gelukkig blijft. Dit omvat niet alleen trainen, maar ook zorgen voor zijn stal en hem de nodige beweging geven, zoals avonturen beleven in het uitgestrekte Alpengebied.

Whisper remastered

De remaster is mogelijk gemaakt door Unreal Engine 5, met nieuwe en verbeterde graphics en details voor de personages. Moderne animaties brengen Stormwind en andere dieren tot leven, terwijl de open wereld is verfraaid met nieuwe flora, lichteffecten en waterdetails, wat spelers aanmoedigt om elk hoekje van de spelwereld te verkennen.

Bekijk de trailer van Whisper Remastered

Fotograferen maar!

Een nieuwe fotomodus stelt spelers in staat om hun ervaringen vast te leggen met verschillende filters en bewerkingsopties. Daarnaast zijn er nieuwe trofeeën toegevoegd en ondersteunt de game een framerate van 30 FPS en 4K-upscaling.

Verkrijgbaarheid

Whisper: Start van een Hechte Vriendschap – Remastered zal zowel fysiek als digitaal beschikbaar zijn vanaf 20 juni, waarmee het de eerste Whisper-titel wordt die beschikbaar is voor Xbox-consoles.

Games koop je online bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.