logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Alles over The Wheel of Time, seizoen 2

Prime Video heeft de eerste beelden vrijgegeven van het tweede seizoen van The Wheel of Time. Dit seizoen van de Amazon Original serie gaat op 1 september exclusief in première op Prime Video in meer dan 240 landen over de hele wereld. Het eerste seizoen van The Wheel of Time is nu te streamen op Prime Video.

streaming-banner-prime-video

Over The Wheel of Time

Gebaseerd op de bestseller Robert Jordan fantasy-serie, leert een nederige boerenjongen, Rand al’Thor, dat hij The Dragon Reborn is – een gevaarlijk figuur uit de geschiedenis voorbestemd om de wereld te redden … of te breken. Wanhopig om hem te beschermen tegen de Dark One, moet een leger van machtige tovenaressen rekening houden met zijn groeiende macht en oprukkende waanzin. The Wheel of Time draait, en de Last Battle nadert. Hoewel Rand dacht dat hij de Dark One had vernietigd, is het kwaad niet van de wereld verdwenen. In het tweede seizoen worden de jonge vrienden van de Two Rivers, die nu verspreid zijn over de wereld, geconfronteerd met zowel nieuwe als zeer oude dreigingen. De vrouw die hen heeft gevonden en begeleid is nu machteloos, en dus moeten ze andere bronnen van kracht vinden. In elkaar, of in zichzelf. In het licht… of de duisternis.

Bekijk The Weel of Time behind the scenes

Cast van The Wheel of Time

  • Rand al’Thor – Josha Stradowski (Gran Turismo)
  • Moiraine Damodred – Rosamund Pike (Gone Girl, I Care a Lot)
  • Lan Mandragoran – Daniel Henney (Criminal Minds)
  • Nynaeve al’Meara – Zoë Robins (Power Rangers Ninja Steel)
  • Egwene al’Vere – Madeleine Madden (Dora and the Lost City of Gold)
  • Perrin Aybara – Marcus Rutherford (Obey)
  • Mat Cauthon – Dónal Finn (Rogue Heroes)
  • Elayne Trakand – Ceara Coveney (Young Wallander)

Over de makers

The Wheel of Time werd aangepast voor televisie door uitvoerend producent en showrunner Rafe Judkins (Agents of S.H.I.E.L.D., Hemlock Grove). Larry Mondragon en Rick Selvage van iwot productions (Winter Dragon), Ted Field of Radar Pictures (Jumanji: Welcome to the Jungle, Winter Dragon), Mike Weber (Jumanji: The Next Level, Beirut), Darren Lemke (Shazam! Goosebumps, Winter Dragon), Marigo Kehoe (Outlander, The Crown), Justine Juel Gillmer (The Survivor, Halo), Sanaa Hamri (Empire, Lovestruck) en Amanda Kate Shuman (The Blacklist) zijn ook uitvoerend producent. Rosamund Pike is tevens co-uitvoerend producent en Harriet McDougal, Brandon Sanderson en Lauren Selig zijn adviserend producent. The Wheel of Time wordt gecoproduceerd door Amazon Studios en Sony Pictures Television.

Ga direct naar Wheel of Time op BOL.com.

streaming-banner-prime-video

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.