logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Whatsapp groepen: de meest voorkomende irritaties!


Vrijwel iedereen heeft Whatsapp, dit is uiteraard niet gek aangezien we in het digitale tijdperk leven. Mensen staan steeds beter in contact met elkaar en dit is erg handig. Echter kan dit ook voor de nodige irritaties zorgen. Mensen verwachten dat je snel reageert en de kans is groot dat je in veel Whatsapp groepen actief bent. Groepsapps met vrienden of familie of bijvoorbeeld je werk. Dit kan voor de nodige irritaties zorgen. Dit artikel geeft jou een beter beeld van de irritaties die mensen over het algemeen hebben. De kans is erg groot dat je er een hoop herkent!

Enorm veel nieuwe berichten

Je herkent het vast wel, je hebt een aantal uur niet op je telefoon gekeken omdat je druk was. Je was aan het sporten, je was uit eten of gewoon keihard aan het werk. Vervolgens kijk je op je telefoon en zie je ineens 352 berichten. Een groepsapp is dus helemaal losgegaan. Het kost enorm veel tijd om dit te lezen en daarom besluit je om dit maar niet te doen. Echter ben je hierdoor niet op de hoogte van wat mensen hebben afgesproken en mis je dus een hoop dingen.

Eindeloze groepschats

Eén ander irritatiepunt van WhatsApp gebruikers is toch wel de eindeloze groepschats. Doordat er wel 50 mensen in een chat kunnen, kunnen deze chats enorm vervelend worden. Iedereen laat wat van zich horen en hierdoor kun je de belangrijke informatie nog maar moeilijk vinden. Deze eindeloze groepschats zijn voor veel mensen toch wel een enorm irritatiepunt. Wat kun je eraan doen? De chat dempen, de chat verlaten, of het gewoon accepteren.

Mensen die nooit antwoorden als je ze écht nodig hebt

Wanneer je iemand echt nodig hebt en je écht iets moet weten, dan is de kans groot dat deze persoon niet antwoord. We hebben allemaal wel zo’n vriend of vriendin en dit kan voor de nodige irritaties zorgen. Zeker omdat je op Whatsapp tegenwoordig de mogelijkheid hebt om je leesbewijzen uit te zetten. Hierdoor kunnen mensen een bericht lezen en vervolgens niet reageren. Dit in combinatie met het uitzetten van de status zal ervoor zorgen dat jouw vriend of vriendin jou uren kan negeren. Erg vervelend als je diegene echt nodig hebt!

Kies voor een goede provider

Een andere veelvoorkomende irritatie is het hebben van een slechte internetprovider. Krijg jij bijvoorbeeld enorm veel berichten binnen en laden deze niet? Dan is dat natuurlijk erg irritant. Mocht jij dit willen voorkomen, dan zal jij je goed moeten verdiepen in verschillende aanbieders. Een mooi voorbeeld van een mogelijkheid die absoluut als een aanrader gezien kan worden is een Sim only abonnement van Simyo. Met Sim Only kun je een oude telefoon hergebruiken, dit scheelt enorm in de rekening die jij ontvangt aan het einde van de maand. Door hierop te besparen kun je bijvoorbeeld wel meer MB’s afnemen waardoor je altijd bereikbaar zult zijn op WhatsApp.

Daarnaast zitten er ook nog verschillen in de kosten van aanbieders. Sim only vergelijken helpt jou bij het kiezen van de voordeligste aanbieden. Daarnaast kun je natuurlijk ook vergelijken op kwaliteit, zodat je niet alleen het voordeligste abonnement hebt, maar ook prima bereikbaar bent.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.