logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Een heerlijke romcom: What’s Love Got To Do With It?

Hoe vind je ware liefde in de wereld van vandaag? ‘What’s Love Got To Do With It?’ (van de makers van ‘Bridget Jones’ Diary’ en ‘Love Actually’) is een komisch en ontroerend liefdesverhaal met in de hoofdrollen Lily James, Shazad Latif en Emma Thompson. De film is vanaf 9 maart 2023 in de bioscoop te zien.

Over de film

Dertigers en jeugdvrienden Zoe en Kazim lopen elkaar na lange tijd weer tegen het lijf. Geïntrigeerd door Kazim’s keuze voor een traditioneel, gearrangeerd huwelijk stelt Zoe voor om de aanloop naar zijn bruiloft vast te leggen in een documentaire. Maar gaandeweg slaan de twijfels toe en komen ze voor een moeilijke beslissing: zullen ze hun hart volgen, of hun hoofd? Tegelijkertijd heeft Zoe haar eigen digitale dating perikelen en moet ze omgaan met haar bemoeizuchtige moeder Cath.

Bekijk de trailer van What’s Love Got To Do With It?

Cast

  • Zoe – Lily James (‘Yesterday‘)
  • Kazim – Shazad Latif (‘Stark Trek: Discovery’)
  • Cath – Emma Thompson (‘Good Luck To You, Leo Grande’)

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.