logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Verheug jij je al op What If… seizoen 2?

In het boeiende tweede seizoen van Marvel Studios’ What If…?, neemt The Watcher opnieuw de rol van onze gids op zich, leidend door de uitgestrekte dimensies van het multiversum. Dit seizoen brengt niet alleen gloednieuwe personages in beeld, maar ook vertrouwde gezichten die een frisse en verrassende draai geven aan het vertrouwde Marvel Cinematic Universe. Met een indrukwekkende cast van stemacteurs, waaronder vele bekende sterren die hun iconische rollen opnieuw vertolken, belooft de animatie-anthologiereeks een meeslepende ervaring te worden voor fans van over de hele wereld.

Nieuwe werelden

What If…? gaat verder met zijn unieke aanpak van het verkennen, herbeleven en transformeren van klassieke momenten uit het Marvel Cinematic Universe. De serie biedt een alternatieve kijk op bekende gebeurtenissen, waardoor kijkers een glimp opvangen van wat had kunnen zijn in verschillende realiteiten. Met de toevoeging van nieuwe verhaallijnen en intrigerende personages wordt het multiversum verder verkend, waardoor de grenzen van de verbeelding worden opgerekt.

Bekijk de trailer van What If…? seizoen 2

Stemmencast

De stemmencast draagt bij aan de magie van de serie, met getalenteerde acteurs die hun personages tot leven brengen met overtuiging en diepgang. Fans kunnen zich verheugen op de terugkeer van geliefde stemmen en de kennismaking met nieuwe, boeiende vertolkingen die de What If…?-ervaring naar nieuwe hoogten tillen.

Vanaf wanneer kun je What If… seizoen 2 kijken?

Vanaf 22 december is het nieuwe seizoen van Marvel Studios’ What If…? exclusief beschikbaar op Disney+, en belooft het een onvergetelijk avontuur te worden dat zowel nieuwe als trouwe fans zal betoveren met zijn unieke verhalen binnen het uitgestrekte en verbazingwekkende Marvel-universum.

streaming-banner-disney-plus

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.