logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Wereld Voetbal Recordboek 2021

Het Wereld Voetbal Recordboek 2021 is alweer de twaalfde editie van het Wereld Voetbal Recordboek. En het is al die jaren al een must-have voor de voetbalfan. Het boek staat namelijk vol wonderlijke feiten en prestaties van voetbalteams en voetballers van over de gehele wereld. Natuurlijk is het bijgewerkt met de laatste informatie en de nieuwste records, waaronder de laatste info over EURO, het UEFA en de Copa América.

Woord en beeld

Het gave van het Wereld Voetbal Recordboek 2021 is wel dat dit boek zoveel mogelijk gebruikmaakt van foto’s en beeldmateriaal, om de informatie te ondersteunen en duidelijker te maken. Daarbij wordt regelmatig in de oude doos gedoken om spannende foto’s te vinden die nog bijna nooit iemand heeft gezien. Of om foto’s te plaatsen die misschien wel zo beroemd zijn dat je ze kunt dromen. Dankzij de foto’s komen de voetballers en de teams in ieder geval helemaal tot leven.

De wereld rond

Natuurlijk kennen wij hier onze Fifa en UEFA, en zijn we natuurlijk fan van onze eigen voetbalclubs. Maar er zijn veel meer competities, over de hele wereld. Het mooie van het Wereld Voetbal Recordboek 2021 is wel dat er ook aandacht is voor andere competities, zoals de Copa America en de Africa Cup of Nations. Er is natuurlijk ook een hoofdstuk gewijd aan vrouwenvoetbal, een segment dat je zeker niet mag vergeten! Binnen iedere competitie lees je over de deelnemers, de teamrecords, de spelersrecords en andere topprestaties die er zijn behaald. Met foto’s, natuurlijk. En zo lees je bijvoorbeeld: dat Virgil van Tijk in 2018 de duurste verdediger ooit werd, dat Pelé nog altijd beter is dan Ronaldo en Neymar, waarom Nieuw Zeeland het grootste pechteam ooit is en waarom Cruijff één van onze grootste voetbalhelden ooit is geworden.

Ga direct naar Wereld Voetbal Recordboek 2021 op BOL.com.


Recensie over Wereld voetbal recordboek 2021

Stoere voetbalfeitjes vanuit iedere windstreek van de wereldbol. Van nu, maar ook van vroeger. Met mooie foto’s en beeldmateriaal, vol statistieken en onweerlegbare feitjes. Zo lees je waarom jouw voetbalhelden niet te verslaan zijn, welke topprestaties ze hebben geleverd en waar je over mag dromen voor je in een nationaal team terecht komt!

Score: 8


Informatie

Voetbal wereld recordboek 2021,
Illustrator: nvt
Uitgever: Uitgeverij Condor, 256 pagina’s, hardcover.
Vanaf: 10 jaar. ISBN: 9789493189188. Prijs: 24,99 euro.


Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.