logo-liggend-wit-donkerblauw

Wegdromen op de traagschuimmatrassen van Hypnia

Steeds meer Nederlanders investeren in een goed matras. Hoewel er een overvloed aan matrassen wordt aangeboden, valt het traagschuimmatras op door het comfort dat hij biedt. En als je je afvraagt waar je er eentje kan kopen, dan hebben wij goed nieuws: dankzij Hypnia kun je jouw droommatras online bestellen, zonder miskoop!

3869 coolesuggesties.nl

Hypnia: de start-up die waakt over je slaap

Bij het vernieuwen van je matras kunnen twee dingen een obstakel vormen: het budget en het kiezen van het juiste model. Hypnia ontstond op basis van deze twee problemen. De Franse start-up heeft zich tot doel gesteld matrassen van topkwaliteit aan te bieden tegen zeer lage prijzen, met de ambitie te voldoen aan de behoeften van elke slaper. En kijk maar eens naar de reviews van Hypnia die online te lezen zijn: het merk houdt zich aan al haar beloften. Enkele jaren zijn voldoende geweest om Hypnia als referentie op de markt van het beddengoed te positioneren.

Het succes van Hypnia is te danken aan een radicale keuze: geen fysieke winkels! De matrassen zijn alleen online verkrijgbaar. Dit is een gewaagde keuze, want het is nog steeds een gebruikelijke mening dat je een matras koste wat kost moet uitproberen om zeker te zijn van je keuze. In werkelijkheid is de beste manier om een matras te kiezen, rekening te houden met verschillende objectieve criteria: het aantal gebruikers van het bed, hun lichaamsbouw, leeftijd en levensstijl.

De nieuwe generatie traagschuimmatrassen

Door zich te distantiëren van het traditionele verkoopsysteem via showrooms, kan Hypnia een assortiment traagschuimmatrassen aanbieden tegen een heel scherpe prijs, maar wel volgens de nieuwste technologische innovaties. Zo is er bijvoorbeeld het Vitality matras dat afgewerkt is met een laag verkoelende gel die als isolatie deint en zorgt dat het matras je lichaamswarmte sneller afvoert. Dit zogenaamde CoolGel® geheugenschuim, vermindert bewegingen tijdens de slaap door drukpunten te verzachten en warmte gedurende de nacht af te voeren.

Of de Welzijns Supreme matras, de bestseller van het merk. Met een dikte van 30 cm en vervaardigd via de laatste technieken, is de Welzijns Supreme matras ideaal voor iedereen die op zoek is naar een premium traagschuimmatras. Deze matras voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van comfort, en is met name ideaal om pijnklachten en stijfheid te verlichten.

Het andere sterke punt van de Hypnia matrassen is ongetwijfeld de aandacht die besteed wordt aan de keuze van de materialen, die allemaal OEKO-Tex Standard 100 gecertificeerd zijn, wat betekent dat ze geproduceerd worden zonder gebruik te maken van kankerverwekkende of allergene kleurstoffen, chemische stoffen die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid en talrijke andere stoffen die schadelijk zijn voor het milieu. Hierdoor kan het merk haar producten ook 15 jaar lang garanderen.

Waarom is Hypnia zo populair?

Kwaliteitsaanbod

Om zich van de concurrentie te onderscheiden, spits Hypnia haar inspanningen toe op het ontwikkelen van een kwaliteitsaanbod.  Daardoor won Hypnia snel het vertrouwen en de loyaliteit van haar klanten en dat blijft het bedrijf nog steeds doen.

Hypnia staat de klanten bij in het kiezen van dé ideale matras

Om haar klanten bij te staan in het kiezen van het meest geschikte matras, heeft Hypnia een interactieve gids opgezet.  Deze stelt je in staat om aan de hand van 6 vragen je slaapprofiel te analyseren.  Op basis van de antwoorden krijg je een reeks gepersonaliseerde voorstellen.

Zoals eerder al vermeld, staat klantenadvies centraal in de strategie van Hypnia en wordt er alles aan gedaan om vragen, klachten en eventuele misverstanden zo snel en accuraat mogelijk op te lossen.

Als kers op de taart en als een zoveelste bewijs van het vertrouwen in de kwaliteit van haar traagschuim matrassen, geeft Hypnia haar klanten de mogelijkheid om het online bestelde matras gratis te retourneren indien niet aan de verwachtingen met betrekking tot comfort is voldaan.  En dit tot 4 maanden na aankoop!  Hypnia hoeft in elk geval niets te vrezen; haar retour-percentage (+/- 3%) behoort bij de laagste op de markt.

Waarom wij een extra “boontje hebben” voor Hypnia

Bij Hypnia gelooft men dat iedereen recht heeft op een goede nachtrust.  Ook diegenen die het wat minder hebben.  Daarom werkt de start-up samen met Emmaüs en kringloopwinkels.  Alle matrassen die worden teruggezonden worden, na een grondige opknapbeurt, doorgegeven aan mensen in nood.  Via Emmaüs werden al meer dan 1500 matrassen herverdeelt onder behoevenden.

Maar ook milieuvriendelijkheid is een belangrijke waarde binnen Hypnia.  Zo worden sommige matrassen die worden teruggezonden gerecycled.  Hypnia wist haar impact op het milieu te verminderen door méér dan 1000 teruggenomen matrassen te recyclen.

Bij Hypnia vind je in een paar klikken het matras dat het beste bij jou past en tegen een eerlijke prijs. Alle Hypnia producten worden gratis tot aan de deur geleverd en je hebt 120 nachten om het matras uit te proberen en je te laten overtuigen. Hypnia vergoedt of ruilt om zonder voorwaarden of verborgen kosten. Als je online bestelt bij Hypnia heb je niets te verliezen!

Ben je ook benieuwd?  Surf dan naar https://www.hypnia.nl/ voor meer informatie.

Geschreven door Gastblogger

Dit artikel is niet door ons gecontroleerd op juistheid van informatie. Ook zijn we niet verantwoordelijk voor de websites waar dit artikel naar linkt.
Lees onze disclaimer voor meer informatie.


LAAT JE REACTIE ACHTER

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.