logo-liggend-wit-donkerblauw

Een website starten: deze hulp kun je wel gebruiken

Een website starten, dat kan feitelijk iedereen. Je kunt hem zelf bouwen dankzij kant-en-klare pakketten, en je kunt hem ook online zetten zonder al te ingewikkelde handelingen. Een succesvolle website starten, dat wordt al een stuk lastiger in je eentje. Om het echt goed te doen heb je toch vaak de hulp van experts nodig.

Hulp bij het bouwen van de site

Een website bouwen, dat kan iedereen. Kwestie van de juiste software of online tool gebruiken, de boel vullen met tekst en plaatjes, en klaar ben je. Handig, als je niet al te hoge eisen stelt aan je site, en vooral snel iets online wilt hebben staan. Je bent niet afhankelijk van de site om je inkomen mee te verdienen, of anderszins van plan er enorme bezoekersaantallen mee te halen. Opvallen, dat hoef je ook niet per se. Nee, die site moet er zijn, maar meer ook niet.

Wil je echter wél echt wat bereiken met je site, wil je een professionele uitstraling, veel bezoekers, kortom, een website waar je op kunt bouwen, dan kun je beter wat meer tijd en geld aan het design ervan besteden. Die kant-en-klare pakketten zijn leuk, maar niet geschikt om je te onderscheiden van de massa. Daarvoor heb je echt een custom made site nodig, die precies past bij wat jij bent en doet, en in staat is om dat exact te laten zien aan je bezoekers. Professionals kunnen dat beter dan welke gratis software dan ook, dus maak je werk van je site, laat hen dan het werk doen.

Hulp bij het trekken van de juiste bezoekers

Een goede site is een prima basis, maar vaak nog niet genoeg om daadwerkelijk ook veel bezoekers te trekken. Ook al is je site nog zo geweldig, met het overweldigende online aanbod van tegenwoordig krijgen mensen niet vanzelf in de gaten dat hij bestaat. Daarvoor ben je voor een groot deel afhankelijk van zoekmachines. Heeft je site een duidelijke inhoud, dan zal hij vanzelf getoond gaan worden in de zoekresultaten van relevante zoektermen. Een goede linkbuilding kan echter helpen om ook daadwerkelijk hoog in de resultaten te eindigen, op de posities waar gebruikers ook echt op klikken.

De linkbuilding uitbesteden is voor de meeste website-eigenaren de beste keuze. Ook dit is namelijk weer een specialistisch klusje dat veel kennis vereist. Hier en daar verspreid over het internet wat linkjes naar je site terecht laten komen, dat kan op zich iedereen. Ze op precies de juiste sites en exact de goede woorden laten zetten, daarvoor moet je toch echt een expert zijn.

Geschreven door Gastblogger

Dit artikel is niet door ons gecontroleerd op juistheid van informatie. Ook zijn we niet verantwoordelijk voor de websites waar dit artikel naar linkt.
Lees onze disclaimer voor meer informatie.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.