logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

WD_BLACK komt met SSD voor XBOX én PS5

WD_BLACK brengt nieuwe officieel gelicentieerde SSD’s voor PS5 en XBOX Series S/X uit. Voor de XBOX is het een unicum om een nieuw merk te hebben als opslagunit: de WD_BLACK C50 Expansion Card geeft je een snelle manier om je opslag uit te breiden met maximaal 1TB. De verbeterde WD_BLACK SN850P NVMe voor PS5 biedt een hogere capaciteit en hogere snelheden dan de vorige generatie, en een exclusief heatsink-ontwerp met het PlayStation-logo.

XBOX Series S en X

In samenwerking met Xbox brengt Western Digital een aanvulling op het portfolio met Xbox-opslagoplossingen uit: de WD_BLACK C50 Expansion Card voor Xbox. Met tot 1 TB geeft de nieuwe kaart gamers meer capaciteit om favoriete games geïnstalleerd en klaar voor gebruik te kunnen houden. De kaart maakt gebruik van de Xbox Velocity Architecture, waardoor hij ongelooflijke prestaties kan leveren die gamers gewend zijn van de Xbox Series X|S.

De C50 Expansion Card voor Xbox is ontworpen om de interne opslag van de Xbox Series X|S uit te breiden zodat favoriete spellen niet meer van en naar de console overgezet hoeven worden. De kaart past netjes in de Xbox Series X|S Storage Expansion Port; simpelweg inpluggen en spelen, zonder gedoe met schroeven of compatibiliteitsproblemen.

Bij aankoop van de WD_BLACK C50 opslagkaart voor Xbox is een Game Pass Ultimate-proefperiode van 1 maand inbegrepen. De 512 GB versie heeft een adviesprijs van € 94,99, de versie van 1TB kost € 159,99. Beide zijn vanaf vandaag verkrijgbaar in de Western Digital webshop.

WD-Black SSD voor PS5

De drive is nu verkrijgbaar met een capaciteit tot 4 TB zodat gamers hun PS5-opslag kunnen verviervoudigen – waarmee ze tot 100 games op kunnen slaan en spelen. Door de verbeterde snelheden in vergelijking met de vorige generatie kunnen toptitels gemakkelijker bijgehouden worden. Het geheel nieuwe heatsink-ontwerp is speciaal geoptimaliseerd voor de PS5 en biedt een eenvoudige, probleemloze installatie.

Ga direct naar WD-BLACK SN850P op BOL.com.

De WD_BLACK SN850P NVMe voor PS5-consoles heeft een adviesprijs van € 140,99 (1 TB), € 224,99 (2TB) en € 469,99 (4TB). Zie voor meer informatie de Western Digital webshop.

Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.