logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

De te gekke waterdichte Philips ShoqBox SB500 bluetooth speaker


De Philips ShoqBox SB500 kan worden beschouwt als de evolutie van de Philips SB300. De speaker heeft een robuust design, en is water-, schok- en vooral feestbestendig. De speaker heeft dankzij de dubbele basradiatoren een explosieve bas, die de ruimte snel vullen met een heldere sound. Met de meerkleurige LED-lampjes, komt jouw muziek tot leven en geeft het je feest een extra dimensie. Naast de bluetooth verbinding heeft de ShoqBox een handige 3,5mm audioaansluiting om de speaker met nóg meer apparaten te kunnen gebruiken.

Audio-ingang

Naast de Bluetooth verbindingsmogelijkheid, waarmee je de speaker draadloos verbind met je smartphone of tablet, heeft de Philips SB500 ook een andere manier om apparaten mee aan te sluiten. Met de audio-in-connectiviteit kan je muziekbestanden direct vanaf draagbare mediaspelers afspelen. Zo kan je genieten van jouw favoriete muziek in de superieure geluidskwaliteit die het audiosysteem levert. De audio-ingang is bovendien zeer handig omdat je jouw draagbare MP3-speler alleen maar op het audiosysteem hoeft aan te sluiten.

Explosieve bas

Die explosieve bas is afkomstig van de twee naar voren gerichte luidsprekerdrivers en dubbele basradiatoren aan elk uiteinde. De twee grote drivers met hoge excursie verbeteren de impact van de bas, het maximale volume en de algehele helderheid, terwijl de dubbele basradiatoren voor extra bas en diepte zorgen.

Hit the lights!

Stap in het licht en voel de kracht van bonkende beats en flitsende lichten. Uniek ontworpen meerkleurige LED-lampjes flitsen op het ritme van de beat, brengen jouw muziek tot leven en voegen een nieuwe dimensie toe aan jouw feest. Of als je liever in het donker danst: dat is ook prima, gewoon een schakelaar omzetten en de verlichting gaat uit.

Philips ShoqBox SB500Stevig, schokbestendig en waterbestendig

Waterbestendig, schokbestendig en feestbestendig. De SB500 is gebouwd om alles te overleven. Met een IPX7-classificatie kan het 30 minuten lang in water tot 1 meter diep worden gehouden, dus je kunt hem gemakkelijk meenemen onder de douche of op het strand. De SB500 heeft ook testen in de ‘martelkamer’ overleefd, waaruit blijkt dat hij tegen een stootje kan en kan blijven knallen.

Informatie

Philips Shoqbox SB500, Philips
Meer weten?
Prijs: 199 euro.


Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.