logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Wat voor cadeau koop je voor je vrouw of vriendin?

Cadeaus kopen – het blijft een lastige klus. Voor wie dan ook, eerlijk gezegd. Nou ja – voor mannen is het makkelijk. Mannen kun je al blij maken met een biertje. Zeker als het een niet alledaagse variant is, die je een beetje leuk inpakt of aankleed. Succes gegarandeerd! Daar kun je bij de cadeauwarenshop overigens je hart ophalen. Of je nu kiest voor een paar mooie speciaalbiertjes of een giftpack met een origineel thema of verpakking. Wil je het drankpakket nog een leuke twist geven, dan kun je het aanvullen met likeurtjes uit alle streken van Nederland.

Cadeausuggesties voor vrouwen

Natuurlijk wil je voor de dag komen met een cadeau dat je vriendin zal waarderen. Een fikse uitdaging! Misschien maak je haar ook wel blij met een bierpakket, maar echt charmant of verleidelijk is dat niet. Net als mannen willen vrouwen vaak een stukje waardering. Een stukje erkenning voor alles wat ze doen, een rustmomentje. Ook daar kun je heel veel kanten mee op, natuurlijk. Bloemen of chocolade zijn wel de standaard cadeautjes waar je mee kunt aanzetten. Hoewel je vriendin daar misschien heel blij mee is (want: cadeautje) is het toch wel afgezaagd en makkelijk. Beter is om het wat persoonlijker te maken. Dat doe je bijvoorbeeld met een verwensetje, met een geur die je echt bij haar vind passen.

Kies je geur

Dan komt de volgende uitdaging, want welke geur kies je voor je vriendin?

  • Citrusgeuren zijn echt voor de sportieve, zelfverzekerde vrouw. NIet voor ‘meisjes-meisjes’. Een citroengeur is flirterig, maar echt romantisch. Citrusgeuren zijn licht, fris en laten je vriendin zich vrouwelijk voelen.
  • Bloemengeuren laten je vriendin zien dat ze fris en mooi is. Sierlijk als een bloem, met een sterk gevoel voor humor en vrouwelijkheid. Bloemengeuren zorgen ook voor een ontspannen gevoel.
  • Aard- en houtgeur zijn bijzonder geschikt voor de moderne vrouw. Lekker chique. vrouwen die zich kleden in kleding met strakke lijnen, zwart en wit.
  • Oosterse, exotische geuren geven een luxe en zwoele sfeer af. Bijzonder geschikt voor warme, sensuele vrouwen. Denk hierbij aan geuren als amber, vanille en muskus. Wanneer haar lichaam warm wordt, activeert het deze geuren, waardoor er een soort geur aura om je heen wordt gecreëerd. Onweerstaanbaar!

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.