logo-liggend-wit-donkerblauw

Activiteitenset review: Wat is jouw ninja power?

Ben je klaar om de ninja binnenin te ontgrendelen? Met de 20 kaarten uit Wat is jouw ninja power leer je de belangrijkste technieken die de ninja’s vroeger ook leerden om alles uit hun leven te halen. Nee, je leert niet hoe je met een flinke ademzucht een boom velt, hoe je bliksemsnel gebouwen beklimt of hoe je een beer van een vent tegen de vloer werkt. Met deze kaarten leer je de belangrijkste ninja powers: de kracht in jezelf.

Vechtsport in je hoofd

Het fijne aan Wat is jouw ninja power is misschien wel dat je d’r niet eens moe van wordt. De technieken die je met deze kaarten oefent, zorgen ervoor dat je lichaam en geest in balans komen. Dan – en alleen dan – zou je het maximale uit iedere situatie kunnen halen. Deze set onderzoekt vechtsportconcepten en laat zien hoe je lichaam en geest kunt trainen om te handelen vanuit een plaats van bewustzijn en weloverwogen actie. Eerst denken, dan doen, maar dan wel razendsnel denken, zodat het niet opvalt. Hoewel ninja’s uit het verleden krijgers waren, trainen moderne ninja’s hun geest en lichaam alleen voor vreedzame doeleinden en ontdekken ze manieren om gelukkiger, gezonder en zelfverzekerder te worden in alles wat ze doen.

Ninja-waarden

Elk van de 30 kaarten is gecategoriseerd om de ninja-waarden gemeenschap/verbinding, lichaamsbewustzijn en behendigheid, mentaal bewustzijn en focus, kalmte en balans, perspectief en doorzettingsvermogen en mentale flexibiliteit en behendigheid weer te geven. Het kaartspel is gerangschikt op algemene moeilijkheidsgraad, van inleidende mentale focus en fysieke training aan het begin tot meer uitdagende emotionele training om je innerlijke vijanden te verslaan. Beheers elk van de kaarten om je innerlijke ninja te ontgrendelen en een betere student, atleet, familielid en vriend te worden.


Ga direct naar Wat is jouw ninja power? op BOL.com.

Recensie over Wat is jouw ninja power?

Een ninja willen we allemaal wel worden – veel stoerder dan dat worden ze niet! Maar het is lastiger dan je denkt. Vooral het opbrengen van die discipline is een flinke uitdaging. En dat is precies waar deze set je (onder andere) mee zal helpen. De 30 oefeningen zullen je lichaam en geest trainen om gerichter, geconcentreerder en bewuster in het leven te staan. De kaarten zijn trendy vormgegeven, duidelijk omschreven en hebben soms verschillende niveaus, zodat je jezelf kunt verbeteren en ontwikkelen. Erg leuk voor kinderen, maar vooral ook: goed voor kinderen! In de bijgevoegde handleiding wordt nog eens benadrukt dat dit boek juist is bedoeld om jezelf te verbeteren, niet om een vechtersbaas te worden. Pluspunten daarvoor!

Score: 8


Informatie

Titel: Wat is jouw ninja power?
Auteur:
Illustrator: Toshiki Nakamura
Uitgever: Altamira
Aantal pagina’s: 30
Type boek: Hardcover
Leeftijd: vanaf 8 jaar
ISBN: 9789401305488
Prijs: 18.99 euro

Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER

 1. Annemie Cornelis avatar
  Annemie Cornelis

  Doe heel graag mee

 2. Will avatar

  Ik heb graag meegedaan.

 3. Willy Nijssen avatar

  Ik loot heel graag mee!!

 4. Willy Nijssen avatar

  Ik loot heel graag mee!

 5. Patrick Mertens avatar
  Patrick Mertens

  Leuk kansje gewaagd


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.