logo-liggend-wit-donkerblauw

Wat draag je deze winter?


Wil je de komende winter eens echt goed voor de dag komen? Dan is het nodig om je kledingkast eens een flinke update te geven. Door te kijken wat er in de collectie van Van Gils Herenmode en WE Fashion herenkleding te vinden is, maak je het jezelf een stuk gemakkelijker. Deze kledingmerken hebben iets voor alle trends die op dit moment spelen. Daardoor zorg je direct dat je er goed uitziet en dat je op een fijne manier de winter door kan komen. Dat maakt het dus ook wel zo gemakkelijk.

winterkleding

Een broek met mogelijkheden

Misschien wel het meest aantrekkelijke item voor de komende winter is de utility broek. Dit is het soort broek dat goed te dragen is onder alle omstandigheden. Alleen al omdat deze waterdicht is. Bovendien is deze ook voor allerlei taken geschikt. Het is het soort broek dat lekker gemakkelijk zit en dat ook nog eens over veel zakken beschikt waardoor je altijd alles bij je hebt. De broek is dus ook voor allerlei soorten mannen geschikt. Daarnaast is hij op allerlei momenten te dragen. Dat is wel zo interessant om te weten natuurlijk. Je kunt er alle kanten mee op.

Een net-niet vest

De kruising tussen het vest en de trui past ook goed bij wat hip is op dit moment. Het is het soort trui met een rits. Alleen loopt de rits dan niet over de hele lengte door. De rits stopt op de borst. Het wordt ook wel een halfway zipper genoemd. Het is dus net geen vest, maar ook zeker geen trui. Het is eigenlijk van alles wat. Dat komt eigenlijk ook wel overeen met de utility broek die we eerder bespraken. Die kan je dus ook mooi bij elkaar dragen dan.

Toch wel een vest

Wat ook weleens fijn is, is dat niet alles volgens trends hoeft te gaan. Zo zijn er bijvoorbeeld ook items die altijd wel scoren. Een voorbeeld daarvan is het vest. Natuurlijk is het zo dat de vorm van het vest en de stoffen die gebruikt worden nog weleens willen veranderen. Dat neemt echter niet weg dat een vest altijd goed is om te dragen. Daarom is ook dit jaar het vest weer terug te vinden onder de toppers waar je uit kunt kiezen. Zeker de moeite waard om in je aankopen voor de winter mee te nemen dus.

De dikste jas van allemaal

De winters lijken weer iets kouder dan de afgelopen jaren. Dat betekent dus ook dat je weer net wat warmer aangekleed de deur uit gaat. Wat je in ieder geval kunt doen door voor een puffer jack te gaan. Je kent deze dikke jassen wel, want ook deze zijn in verschillende vormen in recente jaren al in de mode. Die lijken ook niet zo snel hun status kwijt te raken want ook dit jaar zijn er weer mooie nieuwe modellen op de markt gekomen. Daar kan je dus prima mee over straat. Lekker warm ook bovendien.

Geschreven door Gastblogger

Dit artikel is niet door ons gecontroleerd op juistheid van informatie. Ook zijn we niet verantwoordelijk voor de websites waar dit artikel naar linkt.
Lees onze disclaimer voor meer informatie.


LAAT JE REACTIE ACHTER

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.