logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Was jezelf met Freek Vonks vondsten uit de natuur


img_9476

Ben jij ook zo’n fan van Freek Vonk? Logisch. Deze stoere man weet keer op keer de meest bizarre beesten voor de camera te toveren en weet echt alles over de natuur! Gelukkig is hij ook een echte verteller. Zo kom je ontzettend veel te weten over de dieren in de natuur. Genoeg om zelf ook op pad te gaan. Maar weet je wat soms het nadeel is? Freek kan er ook over meepraten: van rondneuzen in de natuur kun je ontzettend vies worden! Kruipen over de grond, zoekend naar dat kleine beestje, tot je knieën in de sloot… erg cool als je nieuwe dieren kunt ontdekken, maar je vader en moeder zullen d’r minder blij mee zijn. Gelukkig weet Freek Vonk ook alles over jezelf wassen. Hij heeft een paar unieke dieren gevonden die je daar mee kunnen helpen.

Gif en fluimen

Uit de natuur komen namelijk de beste ingrediënten om jezelf schoon te maken. Hoewel… Freek maakt het wel erg bont met zijn keuze! van hem mag je je best inzepen met een grote tube gorillasnot, of een flinke lamafluim! Deze flessen maken meteen duidelijk waar Freek met zijn hoofd is. Je haren wassen met shampoo? Goed idee! Maar Freek maakt ‘m nog net wat krachtiger met een mooie dosis ssssslangengif! Op de voorkant van iedere fles staat een coole afbeelding van een gorilla, lama of een gevaarlijke slang. Zelfs de verpakkingen zijn super cool vormgegeven, met een echte slangenprint. Ook staan er op iedere verpakking stoere dierenweetjes, die je vast nog nooit had gehoord. En nee, die verklap ik lekker niet.

Goed schoon

Geen nood: er is natuurlijk geen enkele lama, gorilla of slang te pas gekomen aan het maken van deze shampoos en douchegels (die je ook in bad kunt gebruiken). Sterker nog: het zijn gewoon goede verzorgingsproducten, die helemaal veilig zijn en dermatologisch getest zijn (zo, je ouders zijn ook weer tevreden 🙂  ). Zo zitten er geen parabenen in de producten van Freek en is de shampoo zo veilig dat-ie niet eens prikt in je ogen als je er wat van in je ogen krijgt. En bovendien ruiken ze ook niet naar dieren. Dat is misschien wel een beetje jammer, maar wel zo prettig voor de mensen in je omgeving.

Pleister op de wond

Misschien vind je dat juist wel jammer, dat er geen echte snot, fluimen of gif zijn gebruikt in deze producten! Als pleister op de wond kun je dan je hart ophalen met de nieuwe … pleisters van Freek! Op het stoere doosje zie je Freek breed lachend met een paar flinke wonden op zijn borstkas (ik zou niet meer echt lachen met dat soort wonden, maar Freek zal wel wat stoerder zijn dan ik …). Op de pleisters staan verschillende afbeeldingen gedrukt van Freeks avonturen. De pleisters zijn waterdicht en vuilwerend, en laten makkelijk weer los.

Waar kun je de verzorgingsproducten van Freek Vonk kopen?

De gehele Freeks lijn is verkrijgbaar bij Albert Heijn en ligt vanaf week 32 in de schappen bij Etos.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.