logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Warme cadeaus voor koude winterdagen

December is een geweldige maand. Het is de maand van feest, cadeaus en lekker eten, maar ook de maand van koude dagen, gure temperaturen en korte dagen. Een tijd om lekker in de relaxmodus te gaan en je warm aangekleed op de bank te nestelen. Veel pyjama-tijd dus, met warme sokken of pantoffels en natuurlijk een coole badjas. Wij hebben een paar hele stoere badjassen gevonden waar we helemaal warm voor lopen!

May the force be with you

Voor de coole gasten onder ons die van Star Wars houden mag deze stoere Star Wars kinderbadjas niet ontbreken! De badjas is verkrijgbaar vanaf maar 98 tot en met 140. Naast het Star Wars logo op de borst, is er een geweldig portret van een Stormtrooper op de rug geborduurd. Dat staat niet alleen ontzettend mooi, maar is ook erg duurzaam. Die verslijt je nooit meer! De badjas zelf is zwart met witte accenten, wat perfect past bij deze soldaten van de Dark Side. May the warmth be with you!

Racen naar de bank

Kunnen de kinderen niet genoeg krijgen van gamen? Dat snappen we 🙂 maar ook zonder de spelcomputer aan te hebben staan kun je bezig zijn met games. Voor de echte Nintendo-fans kun je je warm houden met een echte Super Mario Bros badjas. Deze badjas is verkrijgbaar van maat 98 tot en met 128. Op de voorkant van de felrode badjas met zijn blauwe ceintuur vind je het logo van Super Mario, op de achterkant staat het portret van onze favoriete loodgieter met zwarte lijnen geborduurd. Stijlvol en stoer – maar bovenal lekker warm. Natuurlijk ontbreekt ook de zak op de badjas niet – perfect voor je controller of Nintendo 3DS.

Zacht en fluffy

Ga je juist voor een ultiem comfort en een warm dekentje waar je in kunt verdwijnen? Dan raad ik je echt de badjassen van Woody aan. Die zijn zo ontzettend zacht en flexibel, daar kun je de hele winter wel in wegkruipen! De badjassen zijn heel netjes afgewerkt, tot in de details. Lees ook onze recensie over de Woody badjas voor onze ervaringen. Dankzij de uitgesproken kleuren van deze badjassen maak je een absoluut statement. Hier ben ik! Klaar om te relaxen en een dikke knuffel in ontvangst te nemen!

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.