logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

De epische terugkeer van Warhammer 40,000: Space Marine 2


Focus Entertainment en Saber Interactive hebben een spannende nieuwe Gameplay Overview Trailer gelanceerd voor de langverwachte third-person actiegame Warhammer 40,000: Space Marine 2. Deze zes minuten durende video, begeleid door de stem van Creative Director Oliver Hollis-Leick, biedt een uitgebreide blik op de campagne, de verschillende multiplayermodi en de progressie-mechanics van de game. Warhammer 40,000: Space Marine 2 staat gepland voor release op 9 september en komt beschikbaar voor PlayStation 5, Xbox Series en PC. Voor de fervente fans die niet kunnen wachten, biedt een pre-order van de Gold of Ultra Editions een vier dagen eerder toegang tot de game.

Vecht als Lieutenant Titus tegen de Tyranid-zwermen

Stap in de schoenen van de legendarische Ultramarines Lieutenant Demetrian Titus, honderd jaar na de gebeurtenissen van de eerste Space Marine game. De Tyranid-zwermen bedreigen het Imperium en het is aan jou om ze terug te dringen met de bovenmenselijke krachten van Titus en een arsenaal aan krachtige wapens. Je hoeft dit epische gevecht niet alleen aan te gaan; de game biedt een naadloze drop-in/drop-out co-op modus waarin je samen met twee vrienden kunt spelen als de strijdmakkers van Titus: Chairon en Gadriel.

Bekijk de gameplay overview trailer op van Warhammer 40.000: Space Marine 2

Pas je Space Marine aan in PvE en PvP

Warhammer 40,000: Space Marine 2 biedt je de mogelijkheid om je eigen speelstijl te ontwikkelen door middel van uitgebreide customization-opties. Kies uit zes speelbare klassen – Tactical, Assault, Vanguard, Bulwark, Sniper en Heavy – en personaliseer je Space Marine en hun uitrusting in zowel de PvE-modus ‘Operations’ als de PvP-modus ‘Eternal War’.

In de ‘Operations’ modus kun je elke klasse verbeteren met maar liefst 25 perks, die je speelstijl op verschillende manieren beïnvloeden. Door ervaring en Armoury Data te verzamelen, kun je wapens upgraden en krachtigere varianten en unieke cosmetische items vrijspelen. De cosmetische items die je in ‘Operations’ verdient, zijn ook beschikbaar in ‘Eternal War’ matches, hoewel perks en wapenupgrades omwille van de balans alleen in de PvE-ervaring blijven.

Regelmatige updates voor meer missies, vijanden en wapens

Na de release op 9 september zullen spelers kunnen genieten van nieuwe ‘Operations’ missies, PvP maps, nieuwe vijanden en wapens via regelmatige gratis updates. Daarnaast worden er nieuwe cosmetics en Chapter Heraldry toegevoegd als onderdeel van de Season Pass, zonder microtransacties en zonder in-game cash shop met een premium valuta. Dit zorgt ervoor dat iedereen gelijke kansen heeft en dat de focus volledig blijft liggen op de gameplay.

Verkrijgbaarheid

De plicht roept! Warhammer 40,000: Space Marine 2 is vanaf 9 september verkrijgbaar voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en PC. Pre-orders zijn nu beschikbaar voor de Standard, Gold, Ultra en Collector’s Edition. Mis deze epische intergalactische strijd niet en bereid je voor om het Imperium te verdedigen tegen de dreiging van de Tyranids.

Houd onze site in de gaten voor meer updates en diepgaande reviews zodra de game uitkomt!

Games koop je online bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.