logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Wannahaves voor september 2016


seagate backup plus hubSeagate Backup Plus hub

Seagate Technology is wereldleider op het gebied van data-opslag. Zij brengen de Seagate Backup Plus Hub op de markt. Deze is gebaseerd op de Backup Plus Desktop, een externe harde schijf die naast extra opslag ook gebruikt kan worden voor het maken van een automatische backup. Super handig dus! De Backup Plus Hub heeft nog een extra functie aan boort: twee USB 3.0 poorten, direct binnen handbereik! Daarmee laad je alle apparaten snel op, ook al is je computer uitgeschakeld. Je kunt overigens niet alleen backups maken van je computer, deze slimme externe schijf maakt ook een reservekopie van je smartphone of tablet. En na het verplaatsen van foto’s en films kun je ze veilig verwijderen van je apparaat. Naast een elegante behuizing beschikt de Backup Plus Hub ook over twee multifunctionele USB 3.0 poorten en een capaciteit tot 8 TB.


Op zoek naar coole gadgets?

Regatta Freska4

regatta freska4Een picknickkleed, eten, drinken, bestek, borden, glazen,… Je moet aan heel wat zaken denken bij het organiseren van een picknick. En heb je dan net het perfecte plekje in het gras gevonden, merk je dat je toch nog iets vergeten bent. Maar laat dat nu verleden tijd zijn, want met de Freska4 Picnic Bag van Regatta Great Outdoors ben je op alles voorbereid. Eén handige rugzak voor een geslaagde picknick.De Freska4 Picnic Bag is een handige rugzak vol benodigdheden voor de perfecte picknick. De rugzak wordt geleverd inclusief borden en glazen, bestek (messen, vorken en lepels) voor 4 personen, een flessenopener en zelfs een peper- en zoutvaatje. Drink je graag een heerlijk wijntje of een fris biertje? De Freska4 Picnic Bag is onder andere verkrijgbaar bij bol.com voor maar €59. Zoek je informatie over de collecties van Regatta Great Outdoors, surf dan naar www.regatta.com.

Zooff socks

Dit is een tip voor de dames! Zeker nu de herfst in aantocht is worden de laarzen weer van stal gehaald. En weet je nog al die ellende die het kost om daar in te komen? Dat probleem had Henriëtte Bons uit Schiedam ook. Ze kreeg een tip van een schoenverkoopster: doe een boterhamzakje om jouw voet. Dat doen meer vrouwen. Tot haar verbazing werkte het. Haar voet gleed in de laars. Comfortabel was dit echter niet en na een paar uur dragen ontdekte ze dat deze methode ook erg onhygiënisch was: ze had natte voeten van het zweet. Na jaren experimenteren en ontwikkelen is hier de geboorte van ZOOFF Socks. Een ogenschijnlijk eenvoudig maar uniek product. Met twee belangrijke kenmerken: instapcomfort en draagcomfort bij laarzen. De uitgekiende combinatie van functionaliteit en specifieke materialen zorgt voor een optimaal instapcomfort. Doordat ZOOFF Socks zacht, ademend, elastisch en ondersteunend is, biedt het daarnaast ook een perfect draagcomfort.
ZOOFF Socks is voor de prijs van € 19,95 te bestellen in de webshop op zooffsocks.com.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.