logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Direct opladen bij wandcontactdoos met dubbele USB-poort


Handige gadgets in huis willen we toch allemaal?! Wat dacht je van een stopcontact met dubbele USB-poort. Ontzettend handig omdat we steeds meer apparaten in huis hebben die opgeladen moeten worden, denk hierbij aan tablets, smartphones, draadloze speakers, koptelefoons en oordopjes. Al die apparaten moeten in het stopcontact en als je moet stofzuigen moeten ze er weer uit en vergeet je ze terug te plaatsen. Niet echt een ramp, tenzij je het apparaat dat nu niet is opgeladen net nodig hebt. Wist je dat er innovatieve wandcontactdozen verkrijgbaar zijn met een dubbele USB-poort. Je kunt in een stopcontact met USB direct je apparaat opladen en daarnaast ook nog stofzuigen. De wandcontactdozen met dubbele USB-poort zijn mooi van design en USB-poorten hebben een hoge oplaadsnelheid. Beide USB-poorten hebben een maximaal vermogen van 2,4 A per uitgang. Ook bij het gebruik van beide USB-poorten wordt dit vermogen geleverd.

Schakelmateriaal in diverse series en kleuren


Je kunt het stopcontact met USB eenvoudig combineren met het soort inbouwschakel materiaal dat past bij je interieur omdat het verkrijgbaar is voor de Systeem M én voor het Systeem Design serie. Bij nlshop.se.com heb je een ruime keuze uit diverse kleuren. Daarnaast kunnen de stopcontacten afgewerkt worden met verschillende soorten afdekramen. De serie Systeem M stopcontacten met de dubbele USB-aansluiting zijn herkenbaar aan het kleinere oppervlak van het stopcontact. Het inzetstuk is 55mm breed en kan worden gecombineerd met de afdekramen van Atelier M, M-Pure, M-Pure Decor en M-Smart. De M serie is verkrijgbaar in actief wit, polarwit, aluminium en antraciet. Het Systeem Design is 71mm en kan worden afgewerkt met afdekramen van D-Life en is verkrijgbaar in de kleuren lotuswit, Sahara, RVS-look, antraciet, en in drie luxe metallic kleuren; champagne, nikkel metallic en mocca metallic.

Waar kun je een stopcontact met USB plaatsen?


Als je een stopcontact met USB wilt plaatsen is het slim om te kijken waar je jouw apparaten het meest oplaadt. Heb je een werkkamer dan is dat zeker een plaats waar je een stopcontact met USB-aansluiting kunt plaatsen. Ook in de slaapkamer, waar je meestal je mobiel oplaadt, kun je goed een stopcontact met USB-aansluiting plaatsen. Wanneer je van een enkel stopcontact een dubbel stopcontact wil maken moeten er extra draden worden getrokken en moet de inbouwdoos in de muur worden uitgebreid. Het vergroten van de functionaliteit van je stopcontacten is een stuk makkelijker omdat in het enkele stopcontact twee USB poorten zijn aangebracht. Je hoeft dus alleen maar je het stopcontact uit te wisselen!

Geschreven door Gastblogger

Dit artikel is niet door ons gecontroleerd op juistheid van informatie. Ook zijn we niet verantwoordelijk voor de websites waar dit artikel naar linkt.
Lees onze disclaimer voor meer informatie.