logo-liggend-wit-donkerblauw

Streamingnieuws: Wafeltje en Mochi

Wafeltje en Mochi 1

Michelle Obama gaat op culinaire wereldreis met Mochi en Wafeltje. Deze Netflix Original-serie voor gezinnen en kinderen is vanaf 16 maart wereldwijd beschikbaar op Netflix. De serie Wafeltje en Mochi vertelt het verhaal van de eigenaresse van een supermarkt, Michelle Obama, die Wafeltje en Mochi de wijde wereld in stuurt omdat ze graag goede chef-koks willen worden.

Over Wafeltje en Mochi

Er waren eens twee beste vrienden uit het land van het diepvrieseten, Wafeltje en Mochi, met één gezamenlijke droom: chef-kok worden! Het enige probleem? Alles wat ze kookten was gemaakt van ijs. Wanneer deze twee smaak-buddies plotseling worden aangenomen als de nieuwste medewerkers van een supermarkt, zijn ze klaar voor het culinaire avontuur van hun leven.

Met de hulp van enkele vriendelijke nieuwe gezichten waaronder de eigenaresse van de supermarkt, mevrouw Obama, en een magisch vliegend winkelwagentje als hun gids vertrekken Wafeltje en Mochi op wereldreis. Tijdens deze reis ontdekken ze nieuwe ingrediënten, verschillende wereldkeukens, restaurants, boerderijen en huishoudens van over de hele wereld. Ze leren samen met gerenommeerde chef-koks, thuiskoks, kinderen en beroemdheden gerechtjes maken met alledaagse ingrediënten. Of ze nu aardappels rooien in de Andes van Peru, specerijen proeven in Italië of Miso maken in Japan: deze kleine, nieuwsgierige reizigers ontdekken wat eten zo bijzonder maakt en komen erachter dat elke maaltijd een uitgelezen kans is om nieuwe vrienden te maken.

Wafeltje en Mochi streeft ernaar om kinderen en volwassenen samen te laten koken en kennis te laten maken met culturen van over de hele wereld.

Meer informatie over Wafeltje en Mochi

  • Afleveringen: 10 x 20 minuten
  • Showrunners: Erika Thormahlen & Jeremy Konner
  • Uitvoerende producenten: Erika Thormahlen, Jeremy Konner, Tonia Davis, Priya Swaminathan, Barack en Michelle Obama
  • Productiebedrijf: Higher Ground Productions
  • Met: Michelle Obama
  • Poppenspelers: Michelle Zamora (Wafeltje), Russ Walko (Mochi en Intercommy), Jonathan Kidder (Busy), Diona Elise Burnett (Steve the Mop en stem van Magicart), Taleia Gilliam (Shelfie), Andy Hayward (puppet swing), Piotr Michael (stem van Mochi) en George Konner (stem van Intercommy)

Wafeltje en Mochi is vanaf 16 maart wereldwijd en exclusief beschikbaar op Netflix

Wafeltje en Mochi 5

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.