logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Waarom jij vanavond pizza mag bestellen!


We hebben allemaal van die avonden: simpelweg geen zin om te koken en wél enorme zin in een verrukkelijke pizza. Dat is helemaal oké! Twijfel jij nog om vanavond pizza te bestellen? Lees hier 7 redenen waarom jij dat vanavond gewoon mag doen!

Het is koud en regenachtig

Het is herfst: het weer is koud, grijs en regenachtig. Genoeg reden om de zoektocht naar een paraplu te staken, lekker op de bank te ploffen en vanuit je fijne, warme huis te wachten op je pizza!

Je hebt de rest van de week al je best gedaan

Ongetwijfeld heb de rest van de week weer flink je best gedaan om gezond en verantwoord te eten. Of dat nou volledig gelukt is of niet, vandaag is de dag om jezelf te verwennen: lekker die pizza bestellen!

Je bespaart tijd

Pizza bestellen bespaard je ook nog eens behoorlijk veel tijd. De tijd die je anders aan koken kwijt was, kun je nu aan iets anders besteden. En, je weet: tijd is geld! Je zou dus zelfs kunnen stellen dat je er geld mee bespaard.

Een bést verantwoorde maaltijd

Pizza is zo ongezond nog niet! Denk maar aan: deeg, tomaten, kaas, vlees en groenten. Oftewel: alle ingrediënten voor een verantwoorde maaltijd, toch? Een pizza is eigenlijk gewoon een broodje gezond, maar dan uit de oven.

Voordelige keuze

Pizza bezorgen duur? Nee joh, dat valt reuze mee! Voor minder dan een 10-tje wordt de pizza aan jouw voordeur afgeleverd. Bovendien zijn er regelmatig aanbiedingen. Houd die in de gaten en je hebt gegarandeerd een goede deal!

Veel keuzemogelijkheden

De voorpret en verwennerij begint al bij het bestellen. Er is immers tegenwoordig zoveel te kiezen. Alles waar je zin in hebt is mogelijk! Leef je uit en stel een pizza samen met al jouw favoriete ingrediënten.

Geen zin om te koken

Soms heb je na een lange werkdag simpelweg geen zin meer om te koken. De werkdag heeft al je energie opgeslurpt en koken lijkt ineens een ware marathon. Waarom jezelf kwellen als je ook gewoon een pizza kunt bestellen?

Geschreven door Gastblogger

Dit artikel is niet door ons gecontroleerd op juistheid van informatie. Ook zijn we niet verantwoordelijk voor de websites waar dit artikel naar linkt.
Lees onze disclaimer voor meer informatie.