logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Waarom is Stoppy de ultieme deurstop


stoppy-deurstopper-lime-en-rozeDe wind laat regelmatig van zich horen. Niet alleen omdat het om je huis giert en blaast, maar ook vooral omdat het deuren en ramen laat klapperen. En hoe veel moeite je er ook voor doet: het blijkt ontzettend lastig om ze niet dicht te laten klappen! Stoppy, de leuk vormgegeven deurstop, biedt hierbij een geweldige oplossing.

Stoppy houdt open

Dankzij de druppelvormige Stoppy zorg je ervoor dat ieder raam en deur netjes open blijft staan. Hoe? Simpelweg door de Stoppy tussen het kozijn en de deur of het raam te klemmen. En dat is wel zo prettig, want hoe storend is het om je ramen boven telkens dicht te horen klappen als het een beetje waait, of wanneer je de deuren gewoon even open wil houden tijdens een felle poetsbeurt of wanneer je gewoon met elkaar wil kunnen praten als je in verschillende ruimtes bent?

Design

Het gave van de Stoppy is dat het design eigenlijk altijd wel past, in ieder huis. Dankzij de open druppelvorm is de deurstop heel effectief in wat hij moet doen: de veerkracht doet zijn werk. Door de strakke, doch natuurlijke vorm past hij in zowel een landelijk als een modern interieur. En… je kunt ‘m krijgen in veel verschillende kleuren, van fel geel tot azuurblauw en alles daar omheen. Designer Frank Mayer weet eenvoudig, simpel en veelzijdig te verenigen in een heel gestileerd hebbeding: Stoppy. Deze grote “komma’ past in je hand, past als Yin en Yang in een andere Stoppy en kan op tig verschillende manieren ieder raam en iedere deur stoppen. Op de grond, bij de scharnieren, in de sponning. Stoppy is geschikt voor iedere ondergrond en fixeert raam of deur.

Kleur bekennen

Geef je kleur aan je interieur. Welke Stoppy kleur kies jij? Kies je voor roze, want het past bij je prinsesje? Of hou je van aardetinten en kies je voor zwart of bruin? Of hou je van een frisse bries en kies je voor lime? Deze vier kleuren worden vergezeld van de keuze uit: transparant, rood, paars, donkerblauw, lichtblauw, oranje, mint, geel en azuurblauw. In totaal zijn er 13 verschillende kleuren. Stoppy is online te bestellen via www.stoppy.nl voor €5,95


Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.