Dit is waarom je een iPhone 14 Pro Max met abonnement wilt


Is het voor jou al tijd voor een nieuwe smartphone? Iedere paar jaar is dat een overweging om te maken. Telefoons worden immers niet eindeloos van updates voorzien, waardoor ze uiteindelijk aan vervanging toe zijn. En je wilt natuurlijk ook het liefst gewoon een knettergoede smartphone die bij voorkeur het beste van het beste biedt. Wat dat betreft is er alle reden om de iPhone 14 Pro Max met abonnement te willen. We leggen uit waarom.

iphone-14-max-1

Beste iPhone op de markt

De Pro Max toestellen van Apple zijn de absolute vlaggenschepen van de Amerikaanse producent. Het zijn altijd de beste, meest luxe toestellen in de serie. De iPhone 14 Pro Max is uitgekomen in het najaar van 2022. Tot in het najaar van 2023 een nieuwe serie iPhones op de markt gebracht wordt, is de iPhone 14 Pro Max dus zonder meer de beste iPhone die er op de markt is. Ben je dus Apple-fan en wil je het beste van het beste, dan is dit de smartphone die je wilt hebben.

Hogere prestaties

Apple zorgt zelf voor zijn processors voor de iPhone. De nieuwste en beste Apple-processor die er is, is de A16 Bionic-processor. Deze was nog niet beschikbaar voor de iPhone 13-serie, en dus ook niet voor de iPhone 13 Pro Max. De iPhone 14 Pro Max beschikt wél over deze razendsnelle processor. Dat geldt overigens niet voor de hele iPhone 14-serie. Andere toestellen in de serie hebben nog de A15 Bionic-processor. Ten opzichte van zijn voorganger heeft de nieuwe Pro Max overigens ook een langere batterijduur. De betere prestaties zijn dus zeker een reden om deze smartphone te willen hebben.

iphone-14-max-2

Mooi, groot scherm

Als we even naar de telefoon op zich kijken zonder hem te vergelijken met zijn voorganger, is een belangrijke kwaliteit het grote scherm van maar liefst 6,7 inch. De iPhone 14 Pro Max is een grote telefoon met een scherm dat zich uitstekend leent voor entertainment, zoals video’s kijken en gamen. Het grote scherm is haarscherp en helder, en heeft daarnaast ook een hoge verversingssnelheid van 120 Hz. Dat zorgt ervoor dat alle bewegingen op het scherm zeer vloeiend weergegeven worden.

iPhone 14 Pro Max met abonnement

We benoemden eerder specifiek dat je de iPhone 14 Pro Max met abonnement wilt. Je kunt natuurlijk een sim-only abonnement afsluiten het toestel los kopen, maar het is een van de duurste smartphones die er momenteel op de markt is. Kwaliteit en goede specificaties komen met een prijs, dus je moet er wat voor over hebben. Dat werpt wel een flinke drempel op. Wanneer je de nieuwe iPhone 14 Pro Max in combinatie met een telefoonabonnement neemt, hoef je niet de hele aankoopprijs in één keer af te rekenen, waar kun je de telefoon (deels) afbetalen door middel van je maandelijkse abonnementskosten. Dat maakt het in je bezit krijgen van deze mooie smartphone een stuk meer binnen bereik.

Als je dus echt iets goeds in de zak of handtas wilt, dan is de iPhone 14 Pro Max absoluut een smartphone om te overwegen. Wees er wel bewust van dat Apple al een aantal jaar geen oordopjes en oplader meer meelevert met de iPhones. Deze moet je dus zelf nog aanschaffen als je er nog geen hebt of upgrade nodig hebt.

Geschreven door Gastblogger

Dit artikel is niet door ons gecontroleerd op juistheid van informatie. Ook zijn we niet verantwoordelijk voor de websites waar dit artikel naar linkt.
Lees onze disclaimer voor meer informatie.LAAT JE REACTIE ACHTER

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.