logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

LEGO DUPLO Princess neemt je mee naar de sprookjeswereld


lego duplo sprookjes
Kleine meisjes zullen altijd blijven dromen over hoe het is om een prinses te zijn. Dat zal nooit veranderen, ook al worden die kleine meisjes groot. Speciaal voor de kleine meisjes komt LEGO met een nieuwe LEGO DUPLO collectie van bekende sprookjesprinsessen zoals Sneeuwwitje, Assepoester en Doornroosje. Zo kunnen kleine meisjes lekker spelen met die fantasiewereld van prinsessen en prinsen, en kunnen ze tegelijkertijd spelen en bouwen met de vertrouwde LEGO DUPLO stenen.

Details

De nieuwe LEGO DUPLO Princess collectie bestaat uit vier producten, elk met hun eigen verhaal. In deze sprookjes komen de hoofdrolspelers voor waar jonge meisjes zich mee kunnen identificeren en een rollenspel mee kunnen spelen. De dozen spelen namelijk een heel specifieke omgeving na, die kenmerkend is voor dat sprookje. Zo wacht Doornroosje in haar kasteeltoren op haar knappe prins, die haar wakker moet kussen, bezoekt Sneeuwwitje het hutje in het bos en rijdt Assepoester in haar blinkende pompoenkoets naar het bal. En jullie weten allemaal hoe het afloopt… ze leefden nog lang en gelukkig in een mooi sprookjeskasteel!

Er zijn zoveel verschillende manieren om met de nieuwe LEGO DUPLO Princess sets te spelen dat elk jong meisje, samen met vriendinnetjes of met haar moeder urenlang speelplezier zal beleven.

De pastelkleurige stenen en herkenbare personages zijn speciaal gekozen voor meisjes in de leeftijd van 2 tot en met 5 jaar oud. De producten uit de LEGO DUPLO Princess collectie zijn in verschillende prijsklassen verkrijgbaar en zijn daarom een leuk cadeau voor iedere gelegenheid. De LEGO DUPLO Princess collectie ligt vanaf nu in de winkels.

Overzicht LEGO DUPLO producten

Doornroosje’s slaapkamer: 14,99 euro
Sneeuwwitje’s huisje: 16,99 euro
Assepoesters koets: 24,99 euro
Assepoesters kasteel: 59,99 euro

Speelgoed en spellen koop je bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.