logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Vtech Nino en Nina: Speelgoed van het jaar 2013

Interactief plezier kan niet vroeg genoeg beginnen, vindt VTech. Logisch dus dat ook de allerkleinsten al geprikkeld worden om op knopjes te drukken en gelijk wat op te steken. De interactieve knuffelbeertjes Nino (lichtblauw) en Nina (roze) voor dreumesen van 6 tot 36 maanden kunnen en weten eindeloos veel. Zoveel, dat ze tot Speelgoed van het Jaar 2013 zijn verkozen!

Feestliedjes, zinnetjes, datum en dagdelen herkennen, maar ook geluidjes en lichaamstoetsen om de verschillende lichaamsdelen te leren kennen, zitten standaard verstopt in de lieve knuffeltjes. Nog leuker wordt het als Nino en Nina gepersonaliseerd worden. Dat kan met de USB-aansluiting via Explor@Park, hierop kan ook extra muziek gedownload worden. Ze onthouden niet alleen de naam van het kindje, maar ook andere favoriete dingen zoals, zijn of haar verjaardag en andere belangrijke feestdagen. Voor het zoete duo is trouwens elke dag een feestdag; liedjes en melodietjes zijn met één druk op de knop hoorbaar. Hard of wat zachter, da’s wel zo fijn voor het slapengaan. Zo wordt knuffel een vriendje om van te houden, eentje die zichzelf uitschakelt als het nodig is. Prima voorbeeld voor veel grote mensen.

Interactieve beer Nino en Nina, VTech
Prijs: 24,95 euro

Speelgoed en spellen koop je bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.