logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

VTech Kidizoom Smart Watch Connect – het digitale horloge voor kinderen


161842-blue-right

Ken je de Kidizoom Smart Watch al? Een digitaal horloge met handige snufjes waar je lekker mee vooruit kunt. Welnu: dit slimme horloge is nu nóg slimmer geworden! Het horloge heeft meer functies dan ooit. Natuurlijk kun je er de tijd op zien. Dat is immers wel de basis van een horloge, nietwaar? Daarbij kun je kiezen uit verschillende modellen. Je kunt daarbij niet alleen kiezen uit een wijzerplaat of de digitale tijd, maar ook uit verschillende leuke kleuren en motieven. Moeite met de klok lezen? Dat is verleden tijd. Met een druk op de knop laat je het horloge namelijk te tijd uitspreken.

Extra functies

Maar er is nog meer dan dat. De VTech Kidizoom Smart Watch Connect heeft namelijk acht verschillende functies! Naast de tijd zien kun je er ook foto’s en video’s mee maken, je stem opnemen en vervormen én grappige spelletjes spelen! Er zit zelfs een alarmfunctie op. Zo kun je een alarm laten afgaan wanner het tijd is om naar huis te gaan, of bijvoorbeeld om wakker te worden. Natuurlijk kun je ook dat alarm helemaal zelf kiezen en instellen. Tijdens het sporten zal dit horloge ook zeker van pas komen, dankzji de stopwatch en de timerfuncties.

Uitbreidbaar

Zoals je gewend bent van de gadgets van VTech is ook de VTech Kidizoom Smart Watch Connect te verbinden met Explor@ Park. Vanuit daar kun je nieuwe functies downloaden en installeren. Denk daarbij aan nieuwe camera-effecten, klokweergaves, apps, spellen, licentie-bundels met je favoriete helden en nog veel meer! Je hoeft ook niet bang te zijn dat je regelmatig de batterijen moet vervangen. Er zit namelijk een accu in het horloge ingebouwd, dat je via een standaard micro-USB oplaadkabel kunt opladen.

Informatie

Kidizoom Smart Watch Connect, VTech
Prijs: 49,95 euro

Speelgoed en spellen koop je bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.