logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

VTECH KidiGo: de multimedia-speler voor kinderen


kidigo mediaspeler

Helemaal hip en binnenkort dé wannahave voor kinderen vanaf 3 jaar. KidiGo is de nieuwste multimedia-speler, echt hightech speelgoed van VTech. De speler is stevig en duurzaam, en daardoor prima geschikt voor de kleintjes. Zo kunnen ze zelf en overal naar favoriete tekenfilms, video’s en foto’s kijken of luisteren naar de leukste muziek.

De KidiGo verpakt vier functies in één apparaat. Je kunt er video’s mee afspelen, muziek beluisteren, foto’s bekijken en je kunt er vijf spelletjes op spelen. En je kunt hem overal mee naartoe nemen. Met de ingebouwde standaard kun je hem stevig neerzetten op een tafel.

VTech heeft de specificaties niet klein gehouden. De KidiGo heeft een 4.3 inch LCD-scherm en 2 gigabyte intern geheugen. De geluidsweergave bij het beeld of muziekdownloads gaat via de koptelefoon (het apparaat beschikt over een afneembare koptelefoonhouder) of de ingebouwde luidspreker. Die laatste is vooral leuk om samen met een vriendje of vriendinnetje naar muziek te luisteren.

Is het noodzakelijk om meer beeld en geluid te bewaren, dan kun je het geheugen uitbreiden via een microSD-geheugenkaart. Laden of verversen van filmpjes, muziek en spelletjes gaat via Explor@Park op www.vtechnl.com.

KidiGo is gemaakt voor kinderen van 3 tot 11 jaar. Dankzij het stoere ontwerp kunnen ook de allerkleinsten er meteen mee aan de slag.

Kidigo, VTech
Prijs: 59,95 euro

Speelgoed en spellen koop je bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.