logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Nederlands voetbalprogramma Goalmouth op Disney XD

goalmouthVanaf zondag 25 mei zendt Disney XD het nieuwe programma Goalmouth uit. Deze Nederlandse productie is oorspronkelijk afkomstig uit Engeland waar het programma het meest succesvolle programma is na Phineas & Ferb. Het nieuwe programma dat in het teken staat van humor en voetbal wordt gepresenteerd door Mingus Dagelet en Nabil Aoulad Ayad en bestaat uit 18 afleveringen. Goalmouth is het eerste echte voetbalprogramma speciaal voor kids. Zij kijken Goalmouth vanaf 25 mei iedere zondag om 10.00 uur op Disney XD.

GOALMOUTH

Zet jezelf schrap voor het nieuwe programma Goalmouth op Disney XD! De grappige presentatoren Mingus & Nabil nemen je mee in de voetbalwereld. Wil jij een topvoetballer worden? Let dan goed op bij de masterclass van bekende voetballers en de speciale skills die iedere aflevering naar voren komen! Na het kijken van Goalmouth weet je bovendien alles over de geschiedenis van voetbal en zit je op het puntje van je stoel tijdens de straatvoetbal en voetbowl onderdelen. Goalmouth is grappig, snel en hét voetbalprogramma voor kids. Meer informatie is te vinden op www.disneyxd.nl/goalmouth.

Disney XD is dé televisiezender voor stoere jongens en meiden van 6 tot 12 jaar. Het station daagt kids uit en neemt hen mee in de wereld van sport, gaming, avontuur en muziek. En alles met een grote dosis humor. Kortom: Disney XD is fun! Kijk vanaf nu 24 uur per dag naar Disney XD. Dus ook na zessen de vetste series en coole films. Digitaal bij UPC op kanaal 503 en bij Ziggo op kanaal 301.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.