logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Traktatie: Vleermuis op pompoen


Vleermuis op pompoenHeksen, pompoenen, vleermuizen, onlosmakelijk met Halloween verbonden! Hier maken we een combinatie van vleermuizen, pompoenen en een gezonde traktatie.

Dit heb je nodig voor 1 vleermuis op pompoen:
– gekleurd papier
– mandarijn
– stevige prikker
– 2 wiebeloogjes
– lijm, schaar, plakband, zwarte watervaste stift

Zo ga je te werk:
Maak van tevoren een mal voor de vleermuis (teken 1 helft en knip hem dubbelgevouwen uit). Teken met behulp van de mal de vleermuis en knip hem uit. Omlijn hem met zwarte stift en teken er een mond op met 2 scherpe tandjes. Plak er 2 wiebeloogjes op. Maak met plakband de prikker op de achterkant van de vleermuis vast. Teken met watervaste stift een (pompoenen)gezicht op de mandarijn. Steek de vleermuisprikker in de mandarijn en je hebt een leuke en gezonde traktatie.

Presentatie: De traktatie in een leuke mand of op een mooi versierde schaal leggen is de makkelijkste en handigste keuze.

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.