logo-liggend-wit-donkerblauw

Gadget review: VIVA Scandinavia Recharge

Het is heel belangrijk om water te drinken. Zo’n twee liter per dag, wat meer mag ook. Maar alleen water drinken? Dat wordt op den duur wel saai. Gelukkig zijn er manieren genoeg om je water wat leuker te maken. Door het ijskoud te drinken, bijvoorbeeld. Of door hem te ‘infusen’ met wat citroen, komkommer of kruiden. In een thermosbeker kun je dit water overal mee naartoe nemen en bij je dragen, wat erg handig is voor onderweg of bijvoorbeeld op kantoor. De VIVA Scandinavia Recharge is een thermosbeker waar dit allemaal in kan. Hij ziet er modern en subtiel strak uit, zodat hij nergens uit de toon valt.

Extra feature

Maar hey – wij zouden CooleSuggesties niet zijn als we hier gewoon een thermosbeker zouden tonen. Nee, deze beker van VIVA Scandinavia heeft een verborgen functie! Nou ja… niet helemaal verborgen… je kunt ‘m namelijk ook gebruiken om thee mee te zetten! Losse thee, nog wel. Dus niks hannesen met een theezakje… gewoon een schep thee in je beker en lekker laten trekken! Het geheim zit hem in de inzet, die je na een tijdje naar beneden drukt. In plaats van een normaal thee-ei of thee-inzetje dat je na een paar minuten moet verwijderen om het trekken te stoppen, duw je hier de theeblaadjes naar de bodem! Zo kun je zonder gedoe thee zetten.

Meer dan dat

Ah, en daar houden de mogelijkheden natuurlijk niet op. In deze drinkbeker kun je namelijk niet alleen warme thee zetten, maar hij leent zich natuurlijk ook voor het zetten van ijsthee. En komt het proces van thee zetten je een beetje bekend voor? Inderdaad: zo zet je ook een French Press koffie! En dat kan ook in deze thermosbeker. Schep koffie in de fles, heet water erin en na een paar minuten druk je de zeef naar de bodem, waarna je kunt genieten van een geweldige kop koffie.


Recensie over VIVA Scandinavia Recharge

CooleSuggesties topper

Een thermosfles voor koude en warme dranken, een theepot, ijstheemaker, een reistumbler én een koffiepers. Wat wil je nog meer? Deze fles biedt het allemaal. Hij isoleert als de beste en ziet er bovendien geweldig stoer uit. Dankzij de veelzijdigheid heb je bovendien nog maar één fles nodig voor het zetten van je eigen thee of koffie, thuis, onderweg, op kantoor of op de camping. One bottle to rule them all, zou ik bijna zetten!

Score: 9


Informatie

Viva Scandinavia Recharge, Viva Scandinavia
Meer weten?
Prijs: 49 euro.

Op zoek naar coole items voor in de keuken?
Amazon.nl | BOL.com | Blokker | Mediamarkt

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.