logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Vind het coolste speelgoed dat je maar kunt verzinnen


Speelgoed – je kunt er geen genoeg van krijgen. En ja, dan richt ik me op zowel jongens als mannen – het verschil zit hem alleen in de leeftijd, toch? Het blijft leuk om nieuwe dingen te ontdekken, te leren, fouten te maken en gewoon lekker te spelen. Als je echt leuk speelgoed wil vinden, dan moet je vaak even buiten de gangbare speelgoedwinkels kijken. Dan ontdek je soms echte vondsten, die je gewoon móet hebben. Wij speurden de website Lobbes af naar unieke en lekker verfrissende items, die we nog nergens anders aantroffen.

rietjesbrilRietjesbril

Laten we meteen lekker zomers beginnen. Want wat is er lekkerder dan een fris glas drinken? Juist: een fris glas drinken dat je op een coole manier kunt leegdrinken! Dit rietje is het meest geschikt voor niet-brildragers: de rietjesbril! Hij kost slechts 1,35 euro per stuk, maar helaas kun je vooraf niet kiezen welke kleur je zult ontvangen. Maar het is ook wel handig om verschillende kleuren in huis te hebben – voor iedere drinker een andere bril. Het ene uiteinde gaat in je glas of beker, het andere in je mond: enjoy the coolness!

klappertjes raketKlappertjes raket

Dit is echt nostalgie voor de mannen onder ons: vroeger op de kermis kocht je klappertjes, die je op de grond gooide voor een… nou ja – een knalletje. Leuk om mensen te laten schrikken! Helaas gingen die knappertjes lang niet altijd af… maar met deze klappertjes raket is dat niet meer aan de orde! Als je slim bent bestel je meteen een flinke doos klappertjes bij, dan kun je er even tegenaan. Voor de raket – met 48 klappertjes – betaal je slechts 1,69 euro.

Mag ik eens in je luier kijkenLuier kijken

Dit boekje verzin je niet. Nou ja, Guido van Genechten blijkbaar wel, maar het is echt bizar. Het boekje Mag ik eens in je luier kijken? is misschien niet echt stoer, maar wel een grappig cadeau natuurlijk. Het gaat over het nieuwsgierige Muisje. Overal wil hij in kijken, zelfs in de luiers van zijn vriendjes. Haasje, Geitje, Hondje, Koetje, Paardje en Varkentje, een voor een komen ze aan de beurt. Dan willen de vriendjes natuurlijk ook wel eens weten wat er in de luier van Muisje zit. Er staat hun een grote verrassing te wachten. Het boekje kost 16,95 euro en heeft flapjes.

Water SpuitbalWaterspuitbal

Nog zo’n lekker verfrissend speelgoed: de waterspuitbal. Sluit je tuinslang aan op deze 65 cm grote bal en draai de kraan goed open. De waterkracht zal de bal doen dansen, draaien en stuiteren. Water sproeit aan alle kanten uit de bal. Een grote waterchaos! Heerlijk! Probeer het water te ontwijken, kruip er onderdoor, spring er overheen, of laat je helemaal nat spuiten. En dat voor 10 euro…

Duikset Maffe EendjesDuiken naar maffe eenden

Heerlijk voor in het zwembad. Gooi de eenden in het water, zet je duikbril op en probeer ze allemaal op te duiken. Hoe eenvoudig kun je het maken? Maar wel heel erg leuk om te doen! Deze eendjes zien er maf uit – en tegelijkertijd ook cool, met hun duikbrillen op. Goed voor uren duikplezier!

zandbak ijskraamZandbak ijskraam

Zandgebakjes maken is zó 2016! Italiaans schepzand, dat is de trend van vandaag. En met deze ijskraam (14,99 euro) ben je helemaal up to date. De zet bevat verschillende accessoires zoals vier hoorntjes, twee bakjes, een ijslepel, twee ijs-zandvormen en vier lepeltjes. Ook erg leuk om binnen mee te spelen, met Super Sand of ander binnen speelzand.

Speelgoed en spellen koop je bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.