logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Villa Massa Limoncello lanceert Villa Massa Barista – de limited edition Boretti espressomachine

boretti villa massa expressoItalië staat wereldwijd niet alleen bekend om een overheerlijke keuken, de bijzondere limoncello maar ook om de uitzonderlijke koffie. In het hele land wordt espresso – eenvoudig caffè genoemd – op elk moment van de dag gedronken. Als digestief vaak samen met traditionele limoncello geserveerd, wordt het Italiaanse diner – dat ook in Nederland steeds populairder wordt – perfect in stijl afgesloten. Speciaal voor dit Italiaanse koffiemoment in Nederland lanceert Villa Massa Limoncello samen met Boretti de limited edition Villa Massa Barista. Een luxueuze espressomachine met een uniek design van bekende kunstenaar Frank E Hollywood, waardoor elke espresso steeds opnieuw zorgt voor een bijzonder Italiaans moment @home!

Espresso van topkwaliteit

Vraag een Italiaan waar een goede espresso aan moet voldoen en maak kennis met de vier M’s. Een heerlijke melange, afkomstig van vers gebrande koffiebonen en een fijne, gelijkmatige maling. Daarnaast zorgen een uiterst goede machine en de hand van de ‛meester’ voor koffie die met milde verfijning wordt gezet. Puur vakmanschap, topkwaliteit en Italiaans temperament; belangrijke waarden die zowel Villa Massa Limoncello als Boretti hoog in het vaandel hebben staan. Het resultaat van een nieuwe samenwerking is de unieke limited edition Villa Massa Barista. Een luxueuze espressomachine in koper met geel, die haalt de Italiaanse fijnproever in je naar boven!

Villa Massa coffee break

‘Il caffè deve essere nero come il diavolo, bollente come l’inferno e dolce come l‘amore.’ Een mooi gezegde wat precies aan geeft hoe een espresso moet worden gedronken: ‘De koffie moet zo zwart zijn als de duivel, zo heet als de hel en zo zoet als de liefde’. Een echte Italiaanse espresso is niet compleet zonder Villa Massa Limoncello als digestief. Deze premium citroenlikeur uit Sorrento is fris, zacht en verfijnd van smaak, dankzij de passie waarmee het volgens traditioneel familierecept zorgvuldig wordt bereid. Onder het genot van een sterke espresso is Villa Massa in zijn puurste vorm en ijskoud geserveerd perfect om een heerlijk diner met vrienden of familie mee af te sluiten.

Frank E Hollywood ontwerpt limited edition Barista

Frank ’t Hoen – beter bekend als Frank E Hollywood – is een Amsterdamse kunstenaar die met zijn artistieke creaties een mix laat zien van pop-art, punk en minimalisme. De vorm en kwaststreken komen op een dynamische manier samen en elke creatie is tailor made met een uniek karakter. Het vakmanschap, de kwaliteit en het uitmuntende resultaat van zowel Villa Massa als Boretti, sluiten naadloos aan bij de visie van Frank E Hollywood. Een enthousiaste Frank over de limited edition Villa Massa Barista: ‟Villa Massa en Boretti hechten veel waarde aan hun Italian roots, waarin de liefhebber van het goede leven centraal staat. Dit uit zich onder andere in design, kwaliteit maar ook in heritage. Deze drie elementen heb ik geprobeerd te combineren. Door mijn herkenbare speelse stijlelementen te combineren met iconen uit de Italiaanse filmklassiekers zoals Sophia Loren, heb ik ‘la dolce vita’ proberen weer te geven.”

100% Italiaans – Proef de kunst van de vakman

Fris, zacht en verfijnd van smaak. Voor de echte Italië-liefhebbers inmiddels een begrip; Villa Massa is dé limoncello, gemaakt met passie en traditioneel volgens een Italiaans familierecept uit 1890. Hierbij wordt altijd exclusief gebruik gemaakt van de beste citroenen uit Sorrento, deze danken hun smaak aan het milde klimaat, de vruchtbare vulkanische bodem en de traditionele manier waarop de boomgaarden worden verzorgd. De schil – vol essentiële oliën – is het geheim van de ongekende kwaliteit en de unieke zachte smaak. Vier dagen lang trekken flinterdunne, verse citroenschillen in 96% alcohol, waarna de alcohol met zorg wordt gefilterd. Zodra er een bestelling binnenkomt, worden pas water en suiker toegevoegd om de limoncello vervolgens te bottelen. Echt Italiaans vakmanschap waardoor Villa Massa Limoncello 100% natuurlijk is. Meer informatie: www.villamassa.nl Prijs & verkrijgbaarheid De limited edition Villa Massa Barista is te bestellen via de website van Villa Massa: http://www.villamassa.nl/nieuws/ en is verkrijgbaar voor en is verkrijgbaar voor € 2.495,- inclusief 2 jaar garantie met service aan huis en 1 kg Boretti koffiebonen. Bovendien ontvangt u nu natuurlijk ook een Villa Massa pakket.

Op zoek naar coole items voor in de keuken?
Amazon.nl | BOL.com | Blokker | Mediamarkt

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.