logo-liggend-wit-donkerblauw

Streaming: Vikings: Valhalla

Vikings Valhalla 3

De eerste beelden van de bloedstollende nieuwe serie Vikings: Valhalla zijn vrijgegeven. De serie, waarin we de heroïsche avonturen van de Vikingen volgen, is vanaf 25 februari exclusief te zien op Netflix.

streaming-banner-netflix

Bekijk de trailer van Vinkings: Valhalla

London bridge in fall down, Vikings: Valhalla reaches a new bloody breaking point 

Terug naar het begin van de 11e eeuw

Vikings: Valhalla neemt ons mee naar het begin van de 11e eeuw en vertelt het verhaal van de beroemdste Vikingen uit die tijd, waaronder de legendarische ontdekkingsreiziger Leif Eriksson (Sam Corlett), zijn eigenwijze en zeer uitgesproken zus Freydis Eriksdotter (Frida Gustavsson) en de ambitieuze prins Harald Sigurdsson (Leo Suter). Wanneer de spanningen tussen de Vikingen en het Britse koningshuis een hoogtepunt bereiken, en de Vikingen onderling botsen met hun geloofsovertuigingen, beginnen de drie Vikingen aan een epische reis. Tijdens dit spannende avontuur, dat hen via zeeën en slagvelden naar Engeland en daarbuiten brengt, moeten ze vechten voor hun leven en het voortbestaan van hun volk. 

streaming-banner-netflix

Meer dan 100 jaar na het einde van de originele Vikings serie brengt Vikings: Valhalla een nieuw avontuur. Deze reeks combineert historische authenticiteit met grimmige actie – van bloederige gevechten tot interne spanningen. 

Vikings: Valhalla is een serie van showrunner en uitvoerend producent Jeb Stuart. Morgan O’Sullivan, Michael Hirst, Sheila Hockin, Steve Stark, James Flynn, John Weber, Sherry Marsh,  Alan Gasmer en Paul Buccieri zijn ook uitvoerend producent.

De hoofdrollen worden vervuld door Sam Corlett, Leo Suter, Frida Gustavsson, Bradley Freegard, Jóhannes Haukur Jóhannesson, Caroline Henderson, Laura Berlin en David Oakes.

Vikings: Valhalla is vanaf 25 februari beschikbaar op Netflix

en bestaat uit acht afleveringen van elk een uur.

streaming-banner-netflix

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


LAAT JE REACTIE ACHTER

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.