logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Dvd of blu-ray van Vikings Seizoen 6

Dos je uit met schapenvel, vul je hoorn met wat lekkers en plof met een luide oerkreet op de bank want het langverwachte zesde seizoen van topreeks Vikings is per drakar gearriveerd om de decembermaand op te fleuren! Ook dit seizoen staat opnieuw bol van de intriges en strijd om de macht. Zo trekt Ivar richting Rusland om daar Prins Oleg te confronteren en wacht Bjorn Ironside de zware taak om zijn overleden vader op te volgen als koning. Vikings seizoen 6 volume 1 is vanaf 11 december beschikbaar op Blu-ray™ en DVD!

Vikings seizoen 6

In seizoen 6 valt het Bjorn Ironside zwaar om zijn overleden vader op te volgen als koning. Ivar is gevlucht naar Rusland waar hij aan Prins Oleg een geduchte tegenstander heeft. Lagertha heeft haar eigen plannen, maar er ligt gevaar op de loer. In deze 10 spannende afleveringen zijn we getuige van de invasie van Scandinavië, en zien we hoe Ubbe en Torvi afreizen naar IJsland terwijl Hvitserk de strijd tegen Ivar voortzet.

Ga direct naar Vikings seizoen 6 op BOL.com.

Bekijk hier de trailer van Vikings seizoen 6

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.