logo-liggend-wit-donkerblauw

Vier redenen waarom je een opzetzwembad in de tuin wilt


Wie wil er nou niet een zwembad in de tuin? Je ziet jezelf waarschijnlijk al helemaal zitten met je vriendengroep of familie, lekker chillen aan het zwembad in de zomer. Je denkt nu natuurlijk dat dat nooit tot de mogelijkheden gaat behoren. Een zwembad in de tuin is toch alleen voor de rijken der aarde? Nou nee. Dat hoeft het zeker niet te zijn, namelijk met een opzetzwembad. Niks geen gedoe, verbouwing of hoge kosten. Gewoon opzetten en je bent klaar voor heel veel waterplezier. 

zwembad zomer watermeloen

Je voelt je de koning te rijk

Wees eerlijk. Een zwembad in de tuin verwacht je natuurlijk meestal bij een grote villa of ergens in het buitenland. In Nederland zie je het niet zo vaak, behalve dus bij die grote villa’s. Maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn. Dus waarom zou je niet een zwembad kopen? Dan voel je je dus echt de koning te rijk. Het geeft direct een gevoel van luxe en het voelt de hele zomer lang alsof je op vakantie bent. Met zo’n fijn zwembad in de tuin willen al je vrienden echt wel elke dag bij je langskomen en je bent direct de hit van de hele buurt. Nooit meer in de rij staan voor een ijsje in overvol buitenzwembad, of wegsmelten in een subtropisch zwembad. Gewoon je zwembroek aantrekken en je springt er zo in!

Lekker afkoelen in de zomer

Hoewel we dit jaar niet de allerbeste zomer hadden, lopen de temperaturen elke jaar weer een beetje extra op. Een zwembad in de tuin is dan ook echt geen overbodige luxe in de zomer. Het is heerlijk wanneer je op een warme dag eventjes kunt afkoelen in het koude water. Bedenk maar eens hoe fijn dat is wanneer je op vakantie is. Je ligt lekker de hele dag op het strand en warmt enorm op, dat moment dat je dan een duik neemt in de zee of in het zwembad. Daar kan niks tegenop. Je voelt je weer fris en bent direct wat afgekoeld. 

Poolparty’s met je vrienden 

We houden je even een mooi plaatje voor. Ondergaande zon, voetjes in het water, lounge muziek klinkt uit de speaker en al je vrienden rond het zwembad met een cocktail in de hand. Klinkt niet verkeerd toch? Met een zwembad in de tuin kun je de leukste poolparty’s organiseren. Leuk met een thema, of gewoon, gezellig rond het zwembad met een drankje. Er ontstaat direct een ontspannen sfeer omdat iedereen zich op vakantie waant. Iedereen gaat lekker z’n gang en neemt af en toe een duik. 

Het kan echt voor elke budget

Nu je al bijna overtuigd bent, denk je waarschijnlijk dat het toch niet lukt vanwege je budget. Maar niets is minder waar. Een opzetzwembad is er voor de grote én kleine portemonnee. Het hangt wat van je wensen af, maar voor een paar tientjes kun je er al eentje scoren. Het hoeft ook niet direct een gigantisch zwembad te zijn. Een beetje lekker heen en weer dobberen is al heerlijk en geeft je dat ultieme vakantiegevoel. 

Geschreven door Gastblogger

Dit artikel is niet door ons gecontroleerd op juistheid van informatie. Ook zijn we niet verantwoordelijk voor de websites waar dit artikel naar linkt.
Lees onze disclaimer voor meer informatie.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.