logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Vier kerst in stijl

De kerstperiode komt er weer aan. De tijd bij uitstek om te laten merken hoe veel je aan iedereen denkt die je een warm hart toedraagt. Door juist die mensen even iets leuks te versturen. Dat kan van alles zijn, van een mooie en sfeervolle kerstkaart tot aan een leuk presentje. En dat doe je natuurlijk in stijl, want hoe persoonlijker de boodschap, hoe beter hij aankomt! 

Logisch met een logo

Voor zakelijke contacten is het dan ook logisch dat je iets geeft met jouw bedrijfslogo er op gedrukt. Elke keer wanneer dat product gebruikt wordt, kom je immers weer even onder de aandacht. En niet vergeten worden, dat is belangrijk als ondernemer! Zorg daarom dat je iets geeft dat niet zo maar bij het oud papier of in de prullenbak verdwijnt. Geef iets nuttigs, iets wat bewaard en gebruikt zal worden. 

Stoere cadeau’s met je bedrijfslogo

Wat zou je dan kunnen geven, buiten de standaard USB-stick of een pen met notitieboekje? Laat je inspireren door onze suggesties of neem zelf even een kijkje naar de originele, personaliseerbare kerstgeschenken! Met een goed cadeau laat je immers niet alleen zien dat je aan je relaties denkt, maar ook waar jij als ondernemer voor staat: zorgzaam, duurzaam, creatief.

Dopper

De kunststof Dopper waterfles kennen we nu wel. In allerlei frisse kleuren zie je hem overal om je heen. Maar hoe stoer is deze stalen variant? De fles met een missie en perfect voor kraanwater; duurzaam, handig en mooi. De fles is eveneens klimaatneutraal geproduceerd, vrij van giftige stoffen zoals BPA. Ze zijn eindeloos herbruikbaar en vaatwasmachinebestendig. En… je kunt er een mooi logo op drukken! 

Muts

Een klein presentje om het warm van te krijgen. Je kunt kiezen uit verschillende mutsen, maar ons oog viel op dit model. Lekker stoer en toch aangenaam warm. En het kan een echte eye-catcher worden, deze winter! De muts is verkrijgbaar in 2 populaire kleuren en wordt door middel van borduring bedrukt. Dit is de meest duurzame manier van textiel bedrukken en is een garantie voor een lange levensduur. De mutsen worden tot wel 12 egale kleuren geborduurd.

Anti-diefstal rugzak

Hoe zorgzaam kun je zijn? In deze anti-diefstal rugtas bewaar je jouw eigendommen veilig op en reis je bovendien comfortabel! Hij is gemaakt van hoogwaardig polyester en daardoor bestand tegen diefstal en snijden. De buitenkant heeft bovendien veel verborgen vakjes, waardoor hij ideaal is voor dagelijks woonwerkverkeer. De binnenzijde biedt een aantal gevoerde vakken en ruimte aan een 15.6 inch laptop.

Korting op je relatiegeschenken

Wij mogen 15% korting weggeven op de relatiegeschenken van Helloprint! Gebruik daarvoor de code HELLODENNIS

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.