logo-liggend-wit-donkerblauw

Vier coole vakantiebestemmingen voor buiten het zomerseizoen


Helaas zit de zomer er al bijna weer op. De kans dat jij je zomervakantie gebruikt hebt om op vakantie te gaan is aanwezig, maar dit betekent niet dat een vakantie buiten dit seizoen compleet is uitgesloten. In deze blog geven we je vier vakantielocaties die juist leuk zijn om buiten de zomer te bezoeken. Get inspired!

1.      Madeira, Portugal

Hou jij ervan om flinke wandelingen te maken? Dan is het bloemenparadijs van Europa een plek die je gezien moet hebben! Madeira is een eiland in de buurt van de Canarische Eilanden, die vol ligt met prachtige wandelroutes. Je wisselt adembenemende gebergtes af met prachtige groene weides, waardoor je nog variatie hebt ook. Het is slim om Madeira buiten het zomerseizoen te bezoeken, omdat het dan minder toeristisch is, maar ook net iets minder warm. Zo geniet je nog meer van deze prachtige plek!

2.      Ålesund, Noorwegen

Hoef jij niet per sé een warme vakantie als het in Nederland zelf koud is? Pak dan je winterkleren maar in, want Noorwegen it is! Wij raden Ålesund aan, een pittoresk stadje in het noorden van Noorwegen. Deze stad heeft niet alleen een erg schattig centrum, het biedt ook de gelegenheid om de natuur in te trekken en te genieten van indrukwekkende fjorden. Daarnaast geniet je in de winter ook nog eens van het Noorderlicht: iets wat iedereen ooit gezien moet hebben.

3.      Napels, Italië

Een zeer populaire vakantiebestemming voor in de zomer, maar dat maakt niet dat het buiten de zomer geen goede locatie meer is. Het enige nadeel is dat je geen gebruik van kunt maken van het strand, maar het net iets minder goede weer brengt ook voordelen met zich mee. Napels is namelijk een stad die je helemaal gezien moet hebben: de Vesuvius hoort hierbij. Deze beklimming is een stuk makkelijker te maken wanneer het 15 graden is in plaats van 35!

4.      Malta

Napels al gezien, maar graag iets vergelijkbaars opnieuw beleven? Malta is een perfecte optie! Dit eiland dat gelegen is vlakbij Italië heeft alles wat je wil: interessante architectuur, een goede cuisine en een gastvrije bevolking. Daarnaast heeft Malta nog een groot voordeel: er wordt hier namelijk Engels gesproken. De communicatie tussen jou en bewoners van het eiland zal dus ook gemakkelijk vlekkeloos verlopen.

Pak je koffers maar!

Helemaal geïnspireerd geraakt, of enthousiast geworden om zelfs een onontdekt pareltje te vinden? Groot gelijk! Wil je een extra zakcentje bijverdienen om je vakantie te financieren? Ripple kopen kan een goede optie zijn! Neem snel een kijkje op Anycoindirect en begin direct. 

Geschreven door Gastblogger

Dit artikel is niet door ons gecontroleerd op juistheid van informatie. Ook zijn we niet verantwoordelijk voor de websites waar dit artikel naar linkt.
Lees onze disclaimer voor meer informatie.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.