logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Verzorging voor de herfst


De herfst is nu toch echt in volle gang. Tijd om je lijf en leden eens extra te verzorgen. Dat hebben ze wel verdient! Wij probeerden twee producten die je helpen genieten en ervoor zorgen dat je bestand bent tegen die eerste ongemakken van de herfst.

Tegen schrale handen

Je handen hebben de afgelopen maanden al flink afgezien van al het handenwassen en ontsmetten, maar met een gure wind gaat het toch hard. Schale, ruwe handen zijn geen pretje! Een beetje verzorging is dan een absolute bonus. De Staudt Hand Therapy doet precies dat. Het is een intensief verzorgende handcrème die niet alleen bescherming biedt, maar ook nog eens een duurzaam herstel inzet. Daarvoor voegt het een speciale siliconenlaag om je handen, die zorgt voor bescherming tegen externe invloeden. Daar voel je overigens niets van, behalve dat je handen meteen wat zachter aanvoelen. De crème trekt snel in en laat geen sporen achter.

Door de beschermlaag kunnen de actieve ingrediënten hun best doen om je handen te verzorgen en te helpen herstellen. Naast Shea Butter bevat de Staudt handcrème Bisabolol en Allantoïne, die de huid kalmeren en ondersteunen bij het herstel. Andere bijzondere ingrediënten zijn Defensil Plus, een complex van blauwe bes, zonnebloemolie en cardiospermum ter ondersteuning van het herstellend vermogen. De handcrème is dagelijks meerdere malen te gebruiken zonder het gevoel van ‘vette handen’ te geven. Masseer een kleine hoeveelheid van de crème in de handen en voilà: stralend zachte handen zijn het resultaat!

Het middel tegen muggenbulten

Het vochtige weer is ook een geweldig plekje voor muggen om zich voort te planten. En ze komen maar wat graag binnen, om zich te goed te doen aan jouw bloed! Heb je een muggenbult, dan raden wij je Moskinto aan. Met deze eenvoudige pleister ben je af van het jeukende gevoel van een muggenbult. Hij is geschikt voor zowel volwassenen als kinderen. De pleister zorgt ervoor dat de druk van de muggenbult wordt verminderd, waardoor de jeuk snel afneemt. Ervaring heeft aangetoond dat de jeuk vaak binnen 10 tot 20 minuten helemaal is verdwenen. Bovendien voorkomt de Moskinto pleister dat muggenbulten worden opengekrabt, waardoor wondjes of infecties kunnen ontstaan. Je kunt de pleister gewoon laten zitten, na 4-7 dagen laat hij vanzelf los. Hij is waterbestendig en kan dus onder de douche gedragen worden! Het kleine doosje bevat 24 pleisters.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.