logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Verzorg je baard als een baas met Bulldog

bulldog baardverzorgingNet als het haar op je hoofd heeft ook je baard een goede verzorging nodig. Toch kun je geen normale shampoo en conditioner gebruiken. Baardhaar is namelijk veel dikker en stugger dan het haar op je hoofd! Toch heeft het ook meer te lijden. Je baard wordt veel viezer dan het haar op je hoofd. Je zit er vaker aan, en denk maar eens aan al die kruimels en etensresten die er in blijven hangen… tijd voor Bulldog-power! Het Britse mannenmerk heeft namelijk een nieuwe lijn baardverzorgingsproducten die je voor je baard kunt inzetten.

Het stappenplan

Wat komt er allemaal kijken bij het verzorgen van je baard? Ik kan me voorstellen dat je het eigenlijk wel prettig vond om niet elke ochtend tijd kwijt te zijn met scheren. Als je die gaat inwisselen voor verzorging? Voor sommige mannen gaat de baard dan hun doel voorbij. Maar wees gerust: het kost helemaal niet veel tijd! Dit zijn de drie stappen – en verzorgingsproducten – naar een fris ruikende, glanzende en gehydrateerde baard in optimale conditie:

Stap 1. Was en gebruik een conditioner

Door je baard te wassen houd je hem schoon. Goed schoon. Beter dan met alleen water. De Bulldog Original Beard Shampoo & Conditioner bevat onder meer aloë vera, camelinaolie en groene thee. Het is een shampoo en conditioner ineen, wat je natuurlijk weer de nodige tijd scheelt. De Bulldog Original Beard Shampoo & Conditioner is zo samengesteld dat je baard na het wassen zacht en fris voelt en verzorgd is.

Stap 2. Hydrateer en verzacht

Toch kan je baard daarna nog wat stug en hard aanvoelen. Dat vind niet iedereen prettig, zeker niet als je up close & personal wil worden met je vriendin of vrouw. Een zachter aanvoelende baard daarentegen stuit op aanzienlijk minder weerstand! Met de Bulldog Original Beard Oil krijg je dat voor elkaar. Deze voedzame olie hydrateert, verzacht de baard en geeft het een frisse geur. Je baard ziet er gelijk gezonder uit. Ook de huid onder de baard wordt gehydrateerd, wat jeuk tegengaat. Als basis ingrediënten bevat ook de Beard Oil van Bulldog aloë vera, camelinaolie en groene thee.

Stap 3. Style en maak af

Dat is voor de mannen met een wat langere baard, hoewel je ook vanaf baarden van ca. een halve centimeter al een strakker effect krijgt met een kammetje. Kam voor de finishing touch met een baardkammetje Bulldog Original Beard Balm in je baard. Je zult zien dat zelfs de meest warrige baard hiermee knap gestyled kan worden. De balm zorgt bovendien voor een mooie, niet-vettige glans.

Bulldog-vrij

Wees gerust: we hebben een paar ingrediënten opgenoemd, en er zitten er nog veel meer in, maar Bulldog zit er niet in. Geen enkel onderdeel! Bovendien worden de producten van het Britse merk Bulldog altijd diervriendelijk ontwikkeld en zijn ze vrij van kunstmatige kleurstoffen en synthetische geurstoffen. Ook niet onbelangrijk: ze zien er cool uit in het badkamerkastje.

Algemene informatie over Bulldog

Verkooppunten : Via geselecteerde Etos vestigingen en ah.nl

Adviesverkoopprijzen

  • Original Beard Shampoo & Conditioner 200 ml, Adviesprijs € 9,99
  • Original Beard Oil 30 ml, Adviesprijs € 8,99
  • Original Beard Balm 75 ml, Adviesprijs € 8,99

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.