logo-liggend-wit-donkerblauw

Verzeker je nieuwe interieur


Een huis inrichten is geen eenvoudige klus. Je moet zorgen dat alles bij elkaar past, stevig genoeg is om er een paar jaar tegen te kunnen en wat geweld van de kinderen kan doorstaan. Dan kom je niet bepaald op heel goedkope meubels uit, dat begrijp je. Tel daar een computer, laptop, televisie, home cinema set en goede bedden bij op, en d’r staat stiekem een klein fortuin bij je in huis! Daar kun je maar beter goed voor zorgen.

Inbraakgevoelig

Sommige dure voorwerpen zijn best inbraakgevoelig. De nieuwste televisie voor het raam? Liggen d’r een paar ipads netjes op een rij in het zicht? Tja, er zijn altijd onverlaten die maar wat graag bij je binnenkomen om hun tassen vol te laden. goede sloten en een beveiligingscamera of beveiligingssysteem kunnen inbrekers afschrikken – dat is nog altijd het beste. Komen ze wel binnen, dan kan een alarmsysteem er voor zorgen dat je snel op de hoogte wordt gesteld en er een sirene gaat loeien.

Andere schade

Maar het zijn niet altijd inbrekers die zorgen voor schade of het verdwijnen van voorwerpen. Ook ongelukken door de kinderen (struikelen met een beker melk voor de televisie, het laten vallen van een tablet) kan tot de oorzaken behoren. Of wat dacht je van waterschade door een overstroming of lekkage, en keukenbrand of een ander vervelend voorval? Ook hier is voorkomen beter dan genezen. Denk aan een waterbreukmelder bij je wasmachine of waterleiding, rookmelders op iedere verdieping (en beter nog: in iedere kamer) en je kunt er snel bij zijn.

Verzekeren

Wil je lekker onbezorgd leven? Dan is een goede verzekering eigenlijk onbetaalbaar. Stel je nieuwe interieur veilig met de inboedelverzekering van Centraal Beheer! Met zo’n verzekering zijn alle losse spullen in huis en in de tuin verzekerd. Zelfs in de schuur zijn de fietsen en gereedschappen gewoon verzekerd. Hoe prettig is dat? En niet alleen bij inbraak en diefstal, maar ook in het geval van brand en storm. Dat is een stukje gemoedsrust dat je er gratis bij krijgt.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.