logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Verzamel alle Angry Birds bij PLUS supermarkt


De film over Angry Birds gaat op 18 mei in première en eerlijk gezegd kunnen we daar nauwelijks op wachten. De verschillende games staan op ieder tablet en smartphone in huis geïnstalleerd, inclusief de nieuwe Angry Birds: Action! game. Het spreekt voor zich dat je dan ook de film wil zien, het lijkt er namelijk op dat die de games echt eer aandoen. Wij zijn niet de enigen die klaar zijn voor de Angry Birds. Ook supermarktketen PLUS Supermarkt staat vanaf 15 mei al helemaal in het teken van deze vrolijke maar o, zo boze vogeltjes.

Kijk bijvoorbeeld eens op de groente- en fruitafdeling. Daar zul je telkens op verschillende versproducten een Angry Birds sticker tegenkomen, die je kunt blijven gebruiken. Dat wordt dus speuren tussen de appels, courgettes en broccoli. Oh: en je krijgt die stickers natuurlijk pas als je de groente en fruit ook zelf opeet!

De temperamentvolle Red, de hyperactieve en snelle Chuck en de opvliegende Bomb – ze hebben ieder hun eigen kwaliteit. Bij PLUS spaar je alle varianten vogels, varkens en explosieve kratten. In totaal zijn er 25 verschillende stapelbare karakters. Stapel ze allemaal! Ze zitten bij PLUS anoniem verpakt in een flowpack, samen met een spaarzegel. Je krijgt een gratis flowpack bij iedere vijftien euro aan boodschappen en extra flowpacks bij actieartikelen – dat zijn acht verschillende producten per week. In korte periodes krijg je bij actieproducten limited edition poppetjes: Mighty Eagle en Judge. Houd de aanbiedingen dus goed in de gaten!

Voor het opbergen van de Angry Birds kun je een verzamelkoffer kopen voor 1,99 euro. Zeker de moeite waard, dan heb je ze helemaal in stijl bij elkaar. Met de spaarzegels kun je overigens ook iets doen: voor tien spaarzegels en 4,99 euro bijbetaling kun je knuffels van 20 centimeter groot kopen van Red, Chuck en Bomb.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.