logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Versiering: heksenfeest

heksenslinger

De aankleding van de feestruimte is een belangrijk punt. Hier een pompoenenslinger en daar een heksentafelkleed. De heksjes komen al in de sfeer als ze binnen komen!

Dit heb je nodig:
– ballonnen, lampionnen, slingers
– tafekleed, bekers, bordjes, rietjes, servetjes
– fopspinnen
– zwarte heksenketel
– wierrook (en -houder)
– cd’s met liedjes

Zo ga je te werk:
Zorg dat je de deur van binnenkomst feestelijk heksig aankleed. Een paar zwarte ballonnen eventueel een (zelfgemaakte) spin op de deur en de sfeer is gezet! Voor de rest is het belangrijk dat de ruimte waarin het feest is zo veel mogelijk in heksensfeer is. Dit kan door ballonnen, slingers, tafelkleed etc. Wierrook is ook een eenvoudige sfeermaker. Maar je kan zelf ook nog het een en ander knutselen. Hang hier en daar een papieren heksenhoed of spin op of zet een uitgeholde pompoen neer! Bij liedjes in dit thema kun je denken aan Herman van Veen met “Als ik kon toveren”, het liedje “Timpe tampe tovernaar” en “Hocus Pocus” van K3 kan natuurlijk niet ontbreken!

Bij funenfeestwinkel.nl kan je terecht voor speciale heksen spulletjes.

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.