logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Vers uit Madagascar: All Hail King Julien!


all hail king julien

Ken je de films van Madagascar? Vast wel: die supergrappige en muzikale serie films over dierentuindieren die koste wat kost in het wild willen leven. Welnu, in die serie komt ook een heel energieke en ietwat naïeve ringstaartmaki voor: King Julien. Een koning die een eigen televisieserie verdiende, zo dachten ze bij Netflix, en zo zal het ook gebeuren. Koning Julien is terug en flitsender dan ooit: vanaf 18 december kun je hem zien op Netflix!

Koning Julien is terug en hij schudt harder dan ooit met zijn heupen! Ontdek de woeste wereld van Madagascar waar de koning in deze comedyserie de gekste jungleavonturen beleeft. Hij en zijn trouwe sidekicks Maurice en Mort ontmoeten een nieuwe cast van kleurrijke dieren, onder wie de ambitieuze beveiligingsbeambte Clover en de schurkachtige Fossa. Deze koning regeert met ijzeren vuist en zwaait hem heen en weer, omhoog, omlaag en nog een keer.

Films koop je online bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.