logo-liggend-wit-donkerblauw

Test: De vernieuwde Spa touch

Als wij het in Nederland hebben over mineraalwater of water uit een fles, dan denken we in de regel gewoon aan spa. Spa blauw voor ‘plat’ water, Spa Rood voor de bruisende variant. Maar Spa staat zelf niet stil met de ontwikkeling. Want zij weten als geen ander: je hebt water… en je hebt water. Met een smaakje, bijvoorbeeld. De ‘infused’ Spa Touch heeft zijn intrede enkele jaren geleden gedaan, en is niet meer weggeweest. Infused water is water met een subtiele smaak. Het is langere tijd in aanraking gekomen met verschillende ingrediënten, maar het is niet echt met elkaar vermengd. Dat zorgt voor een natuurlijk product, zonder toegevoegde geur- en smaakstoffen, maar wel met een lekkere en verfrissende smaak.

spa touch nieuw

Nieuwe touch voor Spa

NIet alleen de smaken van het Belgische water zijn vernieuwd: de flessen hebben een nieuwe en transparante look and feel. Ze zijn transparant, met een grote blauwe dop voor de ‘platte’ varianten, met rimpelingen als reliëf in de fles. De verfrissende varianten met bubbels hebben een reliëf van bubbels, met een kleinere rode dop. De labels zijn kleiner en subtieler, zodat je meteen ziet dat het om water gaat. Ook zie je in woord én beeld welke kruiden en vruchten verantwoordelijk zijn voor de aromatische smaken van het water. Als kers op de taart zijn de flessen bovendien gemaakt van 100% gerecycled materiaal, waardoor de Spa Touch niet alleen goed is voor jou, maar ook voor het milieu! Bovendien zit op alle SPA flessen, ook de 0,5 literflesjes sinds 1 juli 2021, statiegeld.

Smaakvariaties

Met een compleet assortiment van maar liefst 12 verrassende bruisende en niet-bruisende mineraalwaters met een vleugje smaak, is het perfect variëren gedurende de dag! Ga je voor het kruidig-fruitige Orange Cardamom, het oppeppende Mint of de jongste telg in de SPA TOUCH familie Raspberry Plum? Voor ieder wat wils – en dat is ook zeker een welkome afwisseling, want hoewel de smaken heel subtiel zijn, is er toch echt een duidelijk onderscheid tussen de verschillende varianten. Daarbij is het belangrijk te weten dat de smaak verkregen wordt uit natuurlijke aroma’s uit verschillende vruchten en kruiden die het water nét dat vleugje smaak geven. SPA TOUCH bevat geen suiker of andere toevoegingen en daarom geen calorieën.

CONSUMENTENADVIESPRIJS:
1 liter: € 1,29 en 0,5 liter: € 0,85 (adviesprijzen in de supermarkt)*
*De prijs betreft een adviesprijs van SPA aan de retailer; de uiteindelijke verkoopprijs wordt door de retailer zelf bepaald.

Op zoek naar coole items voor in de keuken?
Amazon.nl | BOL.com | Blokker | Mediamarkt

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.


LAAT JE REACTIE ACHTER

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.