logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Bekijk de trailer van Verliefd Op Bali

De cast van de nieuwste feelgoodfilm van Johan Nijenhuis; Verliefd Op Bali, is bekend. Anouk Maas, Tara Hetharia en Nadja Hüpscher spelen de hoofdrollen in de langverwachte derde film in de zeer populaire Verliefd Op-serie. Bibi Breijman zal de titelsong voor haar rekening nemen. De opnames in Nederland zijn inmiddels gestart en in mei vliegen cast en crew naar Bali.

Verliefd op Bali is vanaf 1 februari 2024 te zien in de bioscoop.

Over de film Verliefd op Bali

Drie vrouwen, drie generaties, één eiland … een eiland om verliefd (op) te worden! Na het overlijden van haar Indische oma, overtuigt influencer Jenny haar moeder en zus om met haar naar Bali te gaan. Ze zijn totaal verschillend en komen ieder met hun eigen motivatie en vragen naar het eiland. Terwijl Jenny haar carrière probeert te redden, wil Dewi vooral op zoek naar haar roots en hoopt Cornelie dat de reis haar en haar dochters dichter bij elkaar brengt. Door de zoektocht naar een familielegende ontvouwt zich te midden van de kleurrijke Indonesische cultuur niet alleen een oude liefdesgeschiedenis, maar ontstaan er onverwacht ook nieuwe liefdes

Cast

  • Anouk Maas
  • Tara Hetharia
  • Nadja Hüpscher
  • Jim Bakkum
  • Soy Kroon
  • Edwin Jonker
  • Mingus Dagelet
  • Wieteke van Dort
  • Juultje Tieleman

Bekijk de trailer van Verliefd op Bali

Over de makers

Verliefd Op Bali is de 20e film van regisseur Johan Nijenhuis. het script is van Annelouise van Naerssen, naar een verhaal van Annelouise van Naerssen en Sander de Regt. De film wordt geproduceerd door Ingmar Menning en Johan Nijenhuis in samenwerking met coproducent AVROTROS en is tot stand gekomen met bijdragen van het Nederlands Filmfonds, de Netherlands Film Production Incentive en CoBO. Dutch FilmWorks brengt Verliefd Op Bali in januari 2024 in de bioscopen. Verliefd Op Bali heeft een unieke partnership met M&M’S.

Films koop je online bij:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.