logo-liggend-wit-donkerblauw

Verkade opent Pop-Up Schoenzetwinkel voor het Vergeten Kind


Schoenzetwinkel Datum: 13-11-2021 tot en met 21-11-2021
Locatie: Schoenzetwinkel
Adres: Prinsengracht 234, Amsterdam (Route)

In het weekend van 13 november heeft Juvat Westendorp, als ambassadeur van Stichting Het Vergeten Kind, samen met Unforgettable Tasha (lid van de jongerenraad van Het Vergeten Kind) een Pop-Up Schoenzetwinkel geopend in Amsterdam. Deze pop up is een initiatief van Verkade, en heeft als doel om aandacht te vragen én donaties op te halen voor een bijdrage aan Heppie Weekenden voor ‘vergeten kinderen’. De winkel, aan de Prinsengracht 234, is vanaf dit weekend – het weekend dat Sinterklaas weer naar Nederland komt – open tot en met zondag 21 november.

Meer weten?

Kaartjes voor attracties en uitjes kopen doe je bij:


Tasha is vanaf haar 6e t/m haar 18e mee geweest met Heppie. Tasha “Soms denk ik weleens dat ik een ander persoon was geweest als ik niet naar Heppie was gegaan. Ik heb daar heel veel positieve aandacht gekregen. Het was voor mij een lichtpunt in donkere tijden, waar ik van oplaadde. Ik heb aan Heppie ook vriendinnen overgehouden die ik nog steeds veel spreek en zie.

Juvat Westendorp: “Ik ben ontzettend trots dat ik vandaag samen met Unforgettable Tasha de Pop-Up Schoenzetwinkel mag openen. Het is heel belangrijk dat de verhalen van deze kinderen verteld worden. We willen met deze samenwerking zoveel mogelijk chocolade hartenhuisjes verkopen zodat nog meer kinderen kunnen deelnemen aan een Heppie Weekend”. 

Lege schoentjes als symbool

Sinterklaas is onderweg naar Nederland. Vanaf zaterdag mogen de meeste kinderen in Nederland weer hun schoen zetten. De warme periode van gezellig samen thuis de feestdagen vieren is aangebroken, maar dat geldt helaas niet voor iedereen. Vanuit de gedachte dat een warm en veilig thuis niet voor alle kinderen is weggelegd, is Verkade partner geworden van Stichting Het Vergeten Kind. Als aftrap van deze meerjarige samenwerking, lanceert Verkade een speciale Pop-Up Schoenzetwinkel. In de Schoenzetwinkel staan schoentjes van ‘vergeten kinderen’ met hun verhalen erbij, die duidelijk maken in welke situatie deze kinderen zitten en waarom een weekend weg voor hen zo hard nodig is. Ook zijn er Verkade chocolade Hartenhuisjes verkrijgbaar in ruil voor een donatie. Mensen die niet naar de pop up store komen, kunnen ook doneren via https://verkade.nl/vergetenkind/.

Geef Verkade chocolade voor Sint en steun Stichting Het Vergeten Kind 

Een veilig thuisgevoel is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Als merk dat het thuisgevoel omarmt, verbindt Verkade zich daarom voor langere tijd aan Het Vergeten Kind. Om zo een verschil te maken voor kwetsbare kinderen en waar mogelijk bij te dragen aan het welzijn van deze kinderen. Dit jaar doneert Verkade onder andere met haar chocolade Hartenhuisjes, die speciaal aan het Sinterklaasassortiment zijn toegevoegd, een bijdrage aan de Heppie Weekenden die de stichting organiseert.

Heppie Weekenden zijn bedoeld voor kinderen die opgroeien in gezinnen waar veel problemen zijn of niet eens meer thuis kunnen wonen. De kinderen hebben het nodig om door plezier even hun zorgen te vergeten, vriendschappen te sluiten en positieve aandacht te krijgen. Jaarlijks maken honderden kinderen gebruik van deze weekenden. De bijdrage van Verkade zorgt voor extra financiën om deze weekenden mogelijk te kunnen maken.  

Op zoek naar coole items voor in de keuken?
Amazon.nl | BOL.com | Blokker | Mediamarkt

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.