logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Verantwoorde sauzen van 2BSlim

sBSlim sauzen

Bij gezond en lekker eten verlang je soms naar een lekkere saus, om het gerecht net iets extra’s te geven. Dieetboeken waarschuwen er echter voor: in sauzen zitten vaak veel calorieën! Dat moet anders kunnen, aldus de Spanjaard Miquel Ferrando Pascual. Hij dook in de keuken om een lijn verantwoorde sauzen op te mark te brengen. Deze sauzen bevatten 0% vet, geen suiker maar wel 100% smaak vanuit natuurlijke ingrediënten. Zo wordt de zoete smaak verkregen van de steviaplant. Ze bevatten slechts 1 calorie per portie. Verder zijn ze gluten- en lactosevrij en geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Kiezen maar!

De 2BSlim sauzen zijn verkrijgbaar in de smaken: BBQ, Pikante Chili, Knoflooksaus, Pikante Knoflooksaus, 1000 Islands, Caesar, Ketchup, Tomaat/Basilicum, Knoflook/Kruiden, Yonnaise, Balsamico en Chili. Voor de pasta is er Carbonara-, Tomaat- en Pestosaus. Voor de zoete trek bestaat er Chocolade-, Kaneel-, Aardbeien-, Cranberry- en Karamelsiroop. De sauzen zitten in handige knijpflessen, waardoor je ze goed kunt doseren. Hoewel sommige sauzen er wat vloeibaar uitzien in de fles is de consistentie erg mooi en glad. De smaak is door de toevoeging van stevia wat anders dan wij gewend zijn, ook het ontbreken van de grote hoeveelheden zout in de sauzen uit ons supermarktschap is even wennen. Dat neemt niet weg dat een ‘andere’ smaak meteen een ‘slechte’ smaak is: de sauzen zijn heerlijk! Vooral de chocoladesaus is natuurlijk erg bijzonder. Zo kun je ‘zondigen’ zo veel je maar wilt!

Ontstaan 2BSlim

Miquel Ferrando Pascual vertelt over de ingeving voor het ontwikkelen van deze sauzen. Miquel is altijd erg sportief geweest, maar door een druk en onregelmatig leven waarbij hij veel moest reizen kwam hij twintig kilo aan. Toen tijdens een doktersbezoek bleek dat hij een te hoog cholesterolgehalte had en van de dokter medicijnen kreeg hiervoor, was dat voor hem aanleiding om het trainen weer op te pakken en aanzienlijk gezonder te gaan leven. Daarbij ontdekte hij ook dat er maar weinig ‘gezonde’ voeding te koop was en is toen begonnen met het ontwikkelen van enkele verantwoorde producten waarvan de 2BSlim 0% sauzen het grootste wapenfeit zijn.

2BSlim sauzen

Gezond trainen

Miquel heeft zijn levensstijl volledig omgegooid en heeft ook het trainen naar een hoger niveau getild. Zo traint hij voor IRON MAN wedstrijden. In Abu Dhabi en Budapest heeft hij hier al aan mee gedaan. Tussentijds heeft hij deelgenomen aan TITAN DESSERT; 600 kilometer fietsen in zes dagen door de woestijn van Marokko. De grootste uitdaging staat echter nog voor de deur op 2 oktober in Barcelona. Dan gaat hij aan een hele IRON MAN wedstrijd mee doen, wat betekent 3 kilometer zwemmen, 180 kilometer fietsen en 42 kilometer hardlopen. Hier traint hij voor onder begeleiding van een diëtiste en een personal trainer. Zijn hele leven staat in het teken van gezond leven en eten. Uiteraard spelen de producten van 2BSlim hier een belangrijke rol in.

Variatie

De productlijn is naast de sauzen inmiddels uitgebreid met havermout en eiwitpoeder. Maar daar blijft het niet bij. Binnenkort lanceert 2BSlim nog meer gezonde producten. De producten zijn inmiddels te koop in 18 landen en wekelijks komen hier nieuwe landen bij. In Nederland zijn de 2BSlim sauzen te koop bij onder andere Bodyenfitshop, Vitaminstores en DIO Drogisterijen. De prijs bedraagt €3,90.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.