logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Ken jij de Vegan Visboer al?

Vegan Visboer heeft als missie om plantaardige visvervangers te produceren die niet voor hun natuurlijke evenknie onderdoen. Misschien ken je de producten al: tot nu toe waren ze verkrijgbaar via horeca, events en de supermarktschappen van Delhaize in België en Luxemburg. Helaas is er nog geen Nederlandse supermarkt waar deze producten verkrijgbaar zijn… maar je kunt ze wel laten bezorgen! De Vegan Visboer heeft namelijk een webshop geopend… maar daarover dadelijk meer.

Vegan vis

Nu zijn er al een aantal merken die vegan vis produceren: waarbij witvis nog altijd met een boogje werd vermeden. Eerder werd gekozen voor het taaiere tonijn. Vegan Visboer heeft wel witvis (of moet ik witvegan zeggen? Witveganvis?) op de kaart staan, waaronder Vegan Kibbeling, Vegan Vissticks en zelfs Vegan Garnalen! Ik heb de producten tijdens de Culiperslunch mogen proeven en geloof me: deze producten zijn fantastisch! Als je een vergelijkend warenonderzoek zou houden, zou je ze niet van elkaar kunnen onderscheiden. Echt heel erg goed – en zonder de nadelige gevolgen voor het milieu én die vervelende visgeur!

Van horeca naar huiskamer

Vanaf nu hebben fans hun geliefde vegan vis met een paar klikken in huis om ook daar met een happy & healthy hart van al het goede van vis ‘maar dan beter’ te genieten. De Vegan Visboer producten worden diepgevroren bezorgd. Als ze bij aankomst direct de diepvries in gaan, blijven de ‘visjes’ maandenlang vers. Diepgevroren behouden ze hun hoge voedingswaarden, zoals de omega vetzuren uit schone, gezonde algen, speciaal gekweekt voor Vegan Visboer. Daarnaast gebruikt de Vegan Visboer een magische non-GMO rijstkorrel die getransformeerd werd tot een verrassend echte visvervanger. De producten zijn gemaakt met liefde voor de gezondheid, terwijl ze ook de vertrouwde smaak van vis naar ieders keukentafel brengen. En dat terwijl: “No animal got hurt in the process!”

Levertijd, levergebied en andere praktische info

Een bestelling bij Vegan Visboer wordt, indien besteld voor 17.00 uur, meestal al de volgende dag geleverd door duurzame bezorgpartner Trunkrs. Voorlopig kunnen de plantaardige visvervangers worden geleverd in Nederland en België (zie website voor de uitzonderingen en details).


Recensie over Vegan Visboer

CooleSuggesties topper

De producten van de Vegan Visboer zijn echt goed. Niet van het origineel te onderscheiden, met een heerlijke krokante bite en aandacht voor smaak en structuur. Hoewel de directe vleesvervangers een beetje een slechte naam hebben (er zijn zoveel vreemde producten op de markt), bewijst deze vegan visleverancier dat het ook echt anders kan.

Score: 9


Informatie

Vegan Visboer
Meer weten? Klik hier.
Adviesprijs: 3.95 euro.

Op zoek naar coole items voor in de keuken?
Amazon.nl | BOL.com | Blokker | Mediamarkt

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.