logo-liggend-wit-donkerblauw

Varend Corso Westland 2019 gaat voor WOW thema op 2, 3 en 4 augustus

Varend Corso Westland Datum: 02-08-2019 tot en met 04-08-2019
Adres: Westland, Naaldwijk (Route)

Tijdens het eerste weekend van augustus kleurt de route door de Zuid-Hollandse wateren weer kleurrijk en vrolijk door de stoet van het Varend Corso. Elke schuit toont een eigen creatief onderwerp, allemaal passend binnen het overkoepelende thema WOW!. Van kakelverse tomaten en paprika’s tot kleurrijke bloemen en planten die allemaal liefdevol gekweekt zijn door ervaren tuinders uit het Westland. Afgelopen jaar waren er meer dan een half miljoen bezoekers die de boten en hun prachtige versiering kwamen bewonderen tijdens dit gratis driedaagse spektakel op het water en op de kade.

Meer weten?

Kaartjes voor attracties en uitjes kopen doe je bij:


Feest op het water én de wal

Het corsoweekend is in de loop der jaren uitgegroeid tot meer dan alleen een feest op het water want ook op de wal worden jaarlijks tal van activiteiten georganiseerd. Traditiegetrouw zijn voor deze editie ook weer fiets- en boottochten naar het corso uitgezet. Verder wordt op verschillende plaatsen een vlootschouw georganiseerd waar bezoekers de boten van zeer dichtbij kunnen bekijken.

Kindercorso

Ook dit jaar zal het Kindercorso voor het Varend Corso uit varen. De boten zijn volledig ontworpen en opgemaakt door kinderen in de leeftijd van 8 tot 14 jaar. Tijdens het corso-weekeinde varen de kinderen zelf mee om zich helemaal onder te dompelen in het vrolijke zomerse corso-gevoel.

Meer informatie

Alle informatie over de route, locaties en doorkomsttijden zijn terug te vinden op varendcorso.nl. Hier kunt u de bonte stoet ook live via de webcam volgen.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.