logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

De nieuwe Vans x Anderson .Paak-collectie

Vans kondigt met trots de derde samenwerking aan met de wereldwijde muziekambassadeur Anderson .Paak. Een capsule collectie die een ode brengt aan het verleden én het heden. Binnen deze samenwerking is er aan het hele gezin gedacht, zo omvat het assortiment schoenen ook (kleine) kindermaten. Vans viert Anderson zijn unieke stijl en dat is terug te zien in de, door Anderson zelf geschoten, campagne waar hij zijn familie een grote rol heeft gegeven. Zowel zijn zoon, zus als neefjes en nichtjes maken onderdeel uit van de campagne.

Vans schoenen kopen? Dat doe je bij:

Anderson .Paak collectie

De collectie omvat de signature-schoen van Anderson, de EPaak Sport, een combinatie van de klassieke Off The Wall-stijl van Vans met een subtiele print. Deze schoen heeft een verstevigde bovenkant, dubbele stiksels en de losse binnenzool die de hele dag comfort biedt. De kledingcollectie bestaat uit een Vanderson tie-dye T-shirt met korte mouwen in de kleur Bleached Sand, een Vanderson-broek in de kleur Capers met een ton-sur-ton paisley print en flare pijpen én een bijpassend Vanderson-jacket in dezelfde kleur en print. Als finishing touch maken de Vanderson-sokken met een all-over paisleyprint, de omkeerbare bucket hat en een door AP ontworpen Vanderson-vest de collectie compleet.

“Vans had super veel geduld met mij voor dit project. We ontmoetten elkaar elke week in Malibu en ontwierpen deze schoenen in de Californische zon. Dit is mijn beste collectie tot nu toe en ik ben zo trots op wat we hebben gemaakt”

Anderson .Paak

De Vans x Anderson .Paak Vanderson-collectie is vanaf 24 juni 2022 verkrijgbaar bij Vans-winkels en Vans.eu.

Vans schoenen kopen? Dat doe je bij:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.